Fietsvoordeelshop groeit van lokale fietsenwinkel uit tot de nummer één van Nederland

Gasten: Eline Deutekom, Rutger Pronk Host: Eline Deutekom, Rutger Pronk
Fietsvoordeelshop groeit van lokale fietsenwinkel uit tot de nummer één van Nederland

Om dé fietsenzaak van Nederland te blijven in een sterk concurrerende markt, staat Fietsvoordeelshop voor de uitdaging om in te spelen op de snel veranderende vraag van de moderne klant.

De sleutel tot succes ligt in het bieden van een webshop die net zo flexibel is als de klant zelf. Voor de webshop gebruiken ze vier verschillende systemen in combinatie met één schaalbare omnichannel infrastructuur. Ze hebben technologische oplossingen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat de fysieke winkels altijd weten welke fietsen ze moeten leveren, zelfs tijdens piekmomenten in de webshop. Zo krijg je als bezoeker in de winkels en in de webshop dezelfde ervaring.

In deze video bespreken Eline Deutekom (Reyez!) en Rutger Pronk (CycloVriend) hoe ze, door samen online te blijven ontwikkelen, ervoor hebben gezorgd dat de jaaromzet een weekomzet werd.


Gast
Eline Deutekom
Creatief Directeur, Reyez!

Eline Deutekom is Creatief Directeur bij creatief digitaal bureau Reyez! en werkt momenteel aan digitale strategieën en concepten voor merken als Jozo Salt, Fietsvoordeelshop, PostNL, Dobla chocoladedecoraties, Keune Haircosmetics, Albron, Juizz, Robidus en Vektis. In het verleden was zij Creatief Directeur bij dpdk, Clockwork en LaComunidad.


Gast
Rutger Pronk
CTO, CycloVriend

Rutger is vanuit zijn rol als CTO verantwoordelijk voor de systemen, platformen en data binnen CycloVriend. Samen met zijn team en het team Developers bij Reyez! borgt hij een continue doorontwikkeling van het systeemlandschap, waarbij schaalbaarheid centraal staat. Door op een slimme manier systemen samen te brengen zijn wij in staat geweest om de enorme groei van de afgelopen jaren te faciliteren. Hierbij is Rutger altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, waarbij er te allen tijde de behoefte vanuit de organisatie het vertrekpunt is.


Host
John Meulemans
Host, Emerce

John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.


Over de collection

Agency Cases april 2024

In deze collectie bundelen we de beste cases van diverse agencies. Er wordt in detail gekeken naar hoe deze cases tot stand kwamen. Zowel hoogte- als dieptepunten worden gedeeld. En de cijfers en statistieken achter de campagne.
8 video's
19 sprekers

Gerelateerde artikelen