Hoe creativiteit zakelijk ontelbare kansen kan ontsluiten

Gasten: Trix van der Vleuten Host: Trix van der Vleuten
Hoe creativiteit zakelijk ontelbare kansen kan ontsluiten

Hoe kan marketing de groeimotor worden van e-commerce-bedrijven? Met behulp van een flinke portie creativiteit.

In deze video vertelt Trix van der Vleuten, werkzaam bij Philips Domestic Appliances, hoe creativitiet in marketing jouw groeimotor kan worden. Er zijn veel redenen waarom bedrijven goed presteren, zoals marktpositie of technologisch leiderschap. Maar het is ook waar dat creativiteit de kern is van innovatie, en innovatie is de motor van groei.

Met een toenemende focus op de science of marketing – inclusief prestatie marketing, AI en geavanceerde analyses – is het belangrijk om de kunst van marketing niet uit het oog te verliezen. Trix vertelt hoe Philips vandaag de dag relevant probeert te blijven. Zij is een gepassioneerde business disruptor en pleit voor diversiteit en inclusiviteit in business en reclame. In deze video deelt ze haar belangrijkste inzichten en geeft ze tips over opkomende marketinginnovaties in retail-land.


Gast
Trix van der Vleuten
Global Sr Director Brand Creation & Planning, Philips Domestic Appliances

Trix leidt een getalenteerd team gefocussed op merk, reclame, media-efficiëntie omnichannel wereldwijd. Zij is een gepassioneerde business disruptor, gebruikt haar hoofd en haar hart om gedurfde richting te geven en haar teams te inspireren om grote dingen te bereiken. Voordat zij bij Philips begon, werkte ze in diverse commerciële functies bij KFC, KraftHeinz, FrieslandCampina en PepsiCo. Ze pleit voor diversiteit en inclusiviteit in business en reclame.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen