Hoe Momkai het fundament ontwierp voor digitaal muziektheater HYMN

Gasten: Harald Dunnink

Digitaal muziektheater HYMN ontstond tijdens Corona. Het is een mooi voorbeeld van de werkwijze van Momkai: vanaf het begin meedenken en zoeken naar betekenis voor de gebruikers.

Harald Dunnink, creative director van Momkai vertelt over zijn manier van denken en werken. Hij was betrokken bij de oprichting van De Correspondent en werkte aan de totstandkoming van digitaal muziektheater HYMN: een voorbeeld van hoe uit de Corona-beperkingen ook mooie nieuwe initiatieven ontstonden. Een samenwerking tussen Martin Garrix en Thomas de Vrij was het begin. Dat eerste concept smaakte naar meer. Momkai sloot zich vervolgens aan voor de verdere ontwikkeling van wat HYMN zou worden. Net als De Correspondent past ook dat in het idee van memberful design, een idee, zo zegt Dunnink, gestuurd door de vraag: “wat heeft de meeste betekenis voor de mensen waarvoor ik het maak?”.

Host: Roeland de Bruin


Gast
Harald Dunnink
Creative director, Momkai

Harald Dunnink, creative director van Momkai vertelt over zijn manier van denken en werken. Hij was betrokken bij de oprichting van De Correspondent en werkte aan de totstandkoming van digitaal muziektheater HYMN: een voorbeeld van hoe uit de Corona-beperkingen ook mooie nieuwe initiatieven ontstonden.Gerelateerde artikelen