Mentaal welzijn op de werkvloer: vijf concrete tips van Indeed

Gasten: Alvera Lubbers Host: Alvera Lubbers
Mentaal welzijn op de werkvloer: vijf concrete tips van Indeed

Mensen voelen zich steeds vaker uitgeput, overbelast en gestrest. Het continu ‘aanstaan’ en bereikbaar moeten zijn, speelt een grote rol hierin. Zowel werknemers als werkzoekenden vinden mentaal welzijn op de werkvloer dan ook steeds belangrijker. Hoe houd je als organisatie je werknemers mentaal gezond? Alvera Lubbers, Talent Strategy Advisor bij Indeed, geeft concrete tips aan de hand van een onderzoek van Indeed naar mentaal welzijn op de werkvloer dat in april uitkwam.


Gast
Alvera Lubbers
Talent Strategy Advisor, Indeed

Als Talent Strategy Advisor Benelux ondersteunt Alvera Lubbers werkgevers bij het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Zij vertaalt de schat aan data uit de markt en op Indeed naar waardevolle inzichten die werkgevers kunnen toepassen in hun recruitmentstrategie. Met haar ervaring als Client Success Specialist weet Alvera hoe werkgevers de producten van Indeed optimaal kunnen inzetten en optimaliseren. Hierdoor hebben nieuwe inzichten direct impact op de dagelijkse praktijk.


Host
Bas Westland
Host, Emerce

Bas Westland is inmiddels een vaste waarde als dagvoorzitter van Emerce Recruitment. Naast zijn dagvoorzitterschap bij Emerce is hij al een aantal jaren MC van de Sourcing Summit Europe en is hij gastheer geweest bij o.a. Hiring Success en Unleash. Naast zijn dagvoorzitterschap spreekt en traint hij vaak over recruitment innovatie, social media en ondernemerschap in Nederland en steeds vaker ook daarbuiten. Hij blogt frequent op o.a. EmploIT en organiseert vanuit die blog ook de jaarlijkse verkiezing voor de Meest Invloedrijke Recruiter van Nederland. Naast deze activiteiten vanuit baswestland.com is hij Managing Partner van e-people, een netwerkorkorganisatie van recruiters die op innovatieve wijze professionals en opdrachtgevers in de IT en internetsector bij elkaar brengt.


Gerelateerde artikelen