Personalisatie bij Sligro: van traditionele groothandel naar voortrekker in de keten

Personalisatie bij Sligro: van traditionele groothandel naar voortrekker in de keten

Hoe verschuif je van traditionele groothandel naar een databedrijf? En welke rol speelt personalisatie hierbij in combinatie met een headless platform?

Sligro Food Group is inmiddels uitgegroeid tot een datapartij door te kiezen voor een duidelijke omnichannel-strategie. Dit stelt het bedrijf in staat om met vernuftige rekenmodellen zowel klanten als leveranciers waardevolle inzichten te kunnen bieden. In deze video vertellen Koos Schepens (Sligro) en Erwin van Oosten (Building Blocks) hoe Sligro hiermee een voortrekkersrol pakt in de keten en haar bestaansrecht borgt.

Met het Marketing Automation team streeft Koos naar een zo relevant en persoonlijk mogelijke communicatie door de inzet van data en technologie, in combinatie met marktkennis. Erwin werkt voor diverse grote consumentenmerken en retailklanten aan innovatieve oplossingen voor complexe customer journey optimalisaties. Samen zoomen zij in op de aanpak van de transformatie van traditionele groothandel naar databedrijf, welke inzichten dit heeft opgeleverd en wat de resultaten tot nu toe zijn.

Collectie: Emerce Digital Wholesale

Sprekers: Koos Schepens (Manager Marketing Automation bij Sligro Food Group) en Erwin van Oosten (Head of client bij Building Blocks)

Host: Krijn Schuurman

10,4K


Gerelateerde artikelen