Slimme investeringen en strategische beslissingen voor een succesvol DXP

Gasten: Mårten Bokedal Host: Mårten Bokedal
Slimme investeringen en strategische beslissingen voor een succesvol DXP

Het creëren van een opvallende, gepersonaliseerde klantervaring over meerdere kanalen is van cruciaal belang. Passend bij de verwachtingen van de moderne klant.

In deze video zal Mårten Bokedal, directeur EMEA Strategy Solutions bij Optimizely, de nieuwste trends op het gebied van Digital Experience Platforms (DXP’s) binnen een volwassen markt toelichten.

Mårten leidt je door de complexiteit van het bouwen van je eigen martech-stack versus de keuze voor een monolithisch systeem of een alles-in-één oplossing. Hij benadrukt de voor- en nadelen van die opties. Daarnaast geeft hij waardevolle tips over het strategisch selecteren van de martech-stack die het beste aansluit bij je zakelijke behoeften.


Gast
Mårten Bokedal
Director EMEA Strategy Solutions, Optimizely

For the past ten years, Mårten has been focusing on marketing technology platforms, focusing on creating a better digital customer experience. As a Director EMEA Strategy Solutions, he is guiding companies and marketing teams to help them become more customer-centric by focusing on content, data, experiments, and personalization.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen