De sweet spot van retailmedia in de praktijk

Gasten: Gerbrand Hoogvliet, Guido Weisfelt Host: Gerbrand Hoogvliet, Guido Weisfelt
De sweet spot van retailmedia in de praktijk

Voor zuivelproducenten is retailmedia een spel dat al decennialang wordt gespeeld.

Met de komst van nieuwe digitale proposities binnen dit domein zijn de advertentiemogelijkheden fors uitgebreid. Zuivelcoöperatie FrieslandCampina, die met tal van merken wereldwijd actief is, merkt dat als geen ander.

Welke strategie hanteert het bedrijf met betrekking tot retailmedia? Wat is voor hen vandaag de dag de meerwaarde van de digitaliseringsslag die het vakgebied heeft doorgemaakt? Welke kanalen en content doen het daarbij goed? En vooral: hoe wordt uiteindelijk de impact van alle retailmediainspanningen bepaald? Deze vragen en meer komen aan bod in deze video.


Gast
Gerbrand Hoogvliet
Head of E-commerce, FrieslandCampina

Gerbrand is als Head of E-commerce verantwoordelijk voor de online business van FrieslandCampina in Nederland, zowel Bricks&Clicks als Pureplay.


Gast
Guido Weisfelt
Media Manager, FrieslandCampina

Guido is als Media Manager verantwoordelijk voor de media-inkoop van FrieslandCampina (Consumer Dairy Nederland).


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Wat is nieuw binnen retailmedia?

Retailmedia groeit bij retailers en merken: extra inkomsten en merkbekendheid. Ontdek strategieën en cases voor closed-loop adverteren, marketing, klantbetrokkenheid, first-party data, DOOH, targeting, conversie, gesponsorde producten, clean data rooms, sampling en loyaliteitsprogramma's.
7 video's
10 sprekers

Gerelateerde artikelen