Van koffietafelboek tot adrenaline: de ultieme (klant)reis

Gasten: Daan Klaver

Met beleving zorgen voor conversie, dat is de strategie van Build in Amsterdam. Bij het platform voor avonturenreizen Land of Ride dat het bureau ontwierp is dat nog extra het geval.

Daan Klaver van Build in Amsterdam begon met een Spaanse zakenpartner Land of Ride, een invite-only platform dat avontuurlijke reizen aanbiedt. Dat past helemaal in de portefeuille van het bureau, waar ook veel andere sport- en avonturenmerken in zitten. De nadruk ligt bij Build in Amsterdam op het altijd vasthouden aan de merkidentiteit, in plaats van puur op keiharde conversies te sturen. Immers, zo zegt Klaver, “in fysieke flagship stores is ook niet elke meter op conversies geoptimaliseerd”. Op het platform moet elke reis er uniek uitzien, zijn eigen identiteit hebben en als een soort koffietafelboek gepresenteerd worden. Daar haken andere merken graag op aan (lees: goodie bag). Ook biedt het platform bij iedere reis zelf producten te koop aan die je voor de reis nodig hebt. Zo wordt een reis ook een klantreis.

Host: Roeland de Bruin


Gast
Daan Klaver
Founder/Creative Director, Build in Amsterdam

Daan Klaver van Build in Amsterdam begon met een Spaanse zakenpartner Land of Ride, een invite-only platform dat avontuurlijke reizen aanbiedt. Dat past helemaal in de portefeuille van het bureau, waar ook veel andere sport- en avonturenmerken in zitten. De nadruk ligt bij Build in Amsterdam op het altijd vasthouden aan de merkidentiteit, in plaats van puur op keiharde conversies te sturen.Gerelateerde artikelen