-

De 4e Industriële Revolutie: wat staat ons te wachten op de arbeidsmarkt vanaf 2022?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Krapte – crisis – krapte – vuurwerk aan het begin van de radicale jaren ’20, het 1e decennium van de 4e Industriële Revolutie. 

In deze video presenteert arbeidsmarktstrateeg Wim Davidse de feiten over de arbeidsmarkt tijdens de huidige 4e Industriële Revolutie.  Corona zette grote delen van de economie stil, en de turbo op de toekomst. En dit was pas het begin. Wat gaat er in 2022 gebeuren, en in de jaren daarna?

Wim vertelt wat er allemaal op ons af komt, wat er fundamenteel gaat veranderen op de arbeidsmarkt, in de vraag naar en aanbod van arbeid, en wat dat betekent voor werkgevers in het algemeen en recruitment in het bijzonder. Wat zien we al, en wat komt er nog bij aan veranderingen? Hij vertelt meer over de feiten, patronen, trends & trendbreuken, analyses én opties voor recruitment 4.0 en succesvol werven in de 4e Industriële Revolutie.

 

Spreker: Wim Davidse (Arbeids- en flexmarkt-strateeg bij Dzjeng)

Collectie: Emerce Recruitment

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond