-

Genereer meer omzet met Facebook

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

 

Hoe genereer je als e-commerce-bedrijf vraag naar je producten of diensten met behulp van Facebook? En hoe laat je je bedrijf groeien met hulp van dit platform?

In deze talk laat Lori Spruijt, Account Strategist bij Facebook, zien wat de belangrijkste veranderingen zijn op het gebied van e-commerce en staat zij stil bij de versnelling die plaatsvindt voor online winkelgedrag. Ze legt uit hoe je met behulp van Facebook, Messenger en Instagram verlangen bij mensen om kunt zetten naar vraag, hoe je mensen je producten en diensten kunt laten ontdekken en hoe je je bedrijf kunt laten groeien met behulp van het sociale-mediaplatform.

Lori werkt sinds 2017 bij Facebook en is verantwoordelijk voor het sluiten van samenwerkingen met een aantal grote retailers en e-commercebedrijven in Nederland. Ze heeft een achtergrond in marketing intelligence. In haar huidige functie past ze dit toe door middel van een sterke focus op people based measurement, zodat bedrijven betere marketingbeslissingen kunnen maken.

Host: Stephanie Zuure (freelance-host, eigenaar van HumanToB en Chief van KULA)

Spreker: Lori Spruijt (Account Strategist bij Facebook)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond