-

De laatste trends in verzendprocessen

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Sendcloud. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Sendcloud’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Hoe optimaliseer je je verzendproces, zodat zowel aan de beloftes van de verkoper als de verwachtingen van de klant wordt voldaan?

De laatste trends op het gebied van verzending zijn schaalbare verzendprocessen en beter inspelen op consumentenverwachtingen op het gebied van verzendingen. In dit webinar vertellen Sendcloud en Bloomon over de huidige consumentenverwachtingen op het gebied van verzending. Op basis van inzichten van 8.000 Europese consumenten bespreken de bedrijven de elementen voor een schaalbare verzendstrategie.

Ze gaan onder meer dieper in op het kiezen van de pakketvervoerder en het optimaal inrichten van de organisatie. Verder staan ze stil bij hoe je het verzendproces optimaliseert om succesvol te schalen. In deze sessie leer je meer over experimenten in de check-out, het verzenden naar andere landen en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Host: Ronald ter Voert (adviseur, moderator en expert op het gebied van (digital) media, marketingcommunicatie en innovatie, eigenaar van RTV Media)

Sprekers: Lars Ackerman (Bloomon) en Milad Kasigar (Sendcloud)

Collectie: E-commerce Live!

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond