-

Hoe overleef je online als merk of lokale retailer?

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor bol.com. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met bol.com’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Het retaillandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd en door corona is er nog meer urgentie gekomen voor retailers om ook online aanwezig te zijn. 

Wat zijn de kwetsbaarheden en kansen van online in coronatijd? Kunnen alleen grote merken en retailers  overleven in het geweld van platformen en schaalvergroting? Bestaan fysieke winkels uiteindelijk niet meer? En gaat online uiteindelijk alleen over de laagste prijs? Die vragen komen aan bod in dit webinar. Daarnaast wordt Eduard Hoogenboom, director Partner Management van bol.com stevig aan de tand gevoeld over de rol en snelle opkomst van platformen.

Na een studie Bedrijfskunde startte Eduard Hoogenboom als ondernemer. Zijn bedrijf werd na drie jaar verkocht aan een dochter van Ordina. Daarna werkte hij twaalf jaar bij KPN in verschillende  managementrollen. In 2013 maakt hij de overstap naar bol.com. Momenteel is hij als Director Partnerservice verantwoordelijk voor het team dat dagelijks service verleent aan ondernemers en is hij commercieel verantwoordelijk voor het partnernetwerk.

Spreker: Eduard Hoogenboom (Director Partnerservice bij bol.com)

Host: Ronald ter Voert (Interviewer, presentator, host en moderator en eigenaar van RTV Media)

Collectie: E-commerce Live

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond