-

Vergroot de betrouwbaarheid van informatie op internet met behulp van blockchain

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Hoe bestrijd je misinformatie en fraude op je webshop, blog of website, terwijl je je SEO verbetert met behulp van blockchaintechnologie?

Internet heeft ons leven een stuk gemakkelijker gemaakt, maar tegelijkertijd bevat het een enorme weeffout: de betrouwbaarheid laat vaak te wensen over. Nog nooit was er zoveel online fraude en meer dan 67% van de Europeanen geeft zelf aan al eens in fake news getrapt te zijn. Hoe weet een consument of informatie op websites of shops betrouwbaar is? En hoe claim je eigenaarschap over je content?

In deze talk laat Sebastiaan van der Lans, oprichter en CEO van WordProof, zien hoe het op een open-source manier bouwt aan een laag van vertrouwen over het internet. WordProof won de Europese wedstrijd ‘Blockchains for Social Good’. Hij vertelt hoe de technologie precies werkt en beantwoordt diverse vragen.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar van RTV Media)

Spreker: Sebastiaan van der Lans (oprichter en CEO van WordProof)

Collectie: EDAY Digital Business Conference

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond