Industry Wire

Geplaatst door SmartRecruiters

VONQ en SmartRecruiters gaan strategische samenwerking aan

Amsterdam, 1 november 2018: VONQ, de Smart Recruitment Marketing expert sluit een strategische samenwerking met marktleider Talent Acquisition software aanbieder SmartRecruiters.  De klanten van SmartRecruiters  krijgen hiermee toegang tot de meest relevante mediakanalen.  Klanten van SmartRecruiters kunnen zo eenvoudiger en efficiënter vacatures plaatsen op de belangrijkste sites en platforms en daarmee de best gekwalificeerde kandidaten aantrekken.

SmartRecruiters groeit exponentieel en met meer 4000 klanten is het bedrijf op zoek gegaan naar een partner om het medialandschap uit te breiden en zo klanten de mogelijkheid te bieden hun vacatures op de meest relevante mediakanalen te posten. Die partner heeft SmartRecruiters gevonden in VONQ.

“ SmartRecruiters heeft klanten verspreid over de hele wereld. Met VONQ’s inkoopkracht, kunnen we onze klanten, recruiters en hiring managers waar ook ter wereld, een wereldwijd bereik van mediakanalen aanbieden in combinatie met aanzienlijke prijskortingen”, zegt Roy Baladi, Head of Marketplace bij SmartRecruiters.

VONQ breidt de vacaturemarktplaats van SmartRecruiters verder uit met een breed scala aan mediakanalen en concurrerende prijzen en vereenvoudigt het vacature distributieproces voor de klanten van SmartRecruiters. Alles om gekwalificeerde kandidaten aan te trekken. Joren de Koning, directeur Partnerships bij VONQ, licht verder toe:

“We zijn erg enthousiast over deze  strategische samenwerking met SmartRecruiters. Het is een samenwerking die in het teken staat van het versterken van onze gezamenlijke positie als leidende vacaturemarktplaats. We zijn trots dat we extra waarde kunnen bieden aan de klanten van SmartRecruiters door het toevoegen van vacaturesites, aggregators, communities, social-mediakanalen en niche-vacaturesites in heel Azië, Amerika en Europa aan het bestaande aanbod.”

Over VONQ

VONQ is expert in Smart Recruitment Marketing. Opgericht in 2006, en nu gegroeid tot een multinational met meer dan 110 werknemers, actief vanuit vier kantoren in Europa. VONQ biedt Smart Recruitment oplossingen die recruiters helpen high quality candidates aan te trekken, schaarse doelgroepen te bereiken en het employer brand te verbeteren. VONQ’s Job Marketing Platform biedt toegang tot meer dan 2.000 mediakanalen en stelt recruiters in staat om het juiste talent te targeten voor hun vacatures. Voor meer informatie, kijk op  https://www.vonq.com/nl.

Over SmartRecruiters

SmartRecruiters is marktleider op gebied van recruitment software voor internationale ondernemingen. SmartRecruiters helpt bedrijven met het vinden, aantrekken, selecteren en aannemen van de beste kandidaten door middel van een Talent Acquisition Suite.  4,000 bedrijven wereldwijd, waaronder Bosch, IKEA, VISA en Publicis kiezen voor SmartRecruiters om hun wervingssucces te vergroten.

 

###

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht