Industry Wire

Geplaatst door AliExpress

4 slimme shoptips om de cadeaumaand voordelig te houden

De prijzen zijn de afgelopen jaren de pan uitgerezen en het einde is nog niet in zicht. Om ervoor te zorgen dat de bankrekening niet helemaal wordt leeggetrokken deze cadeaumaand moet er dan ook slim worden geshopt. Hierbij hierbij delen we de vier beste shoptips van AliExpress om tijdens het dure seizoen aan de beste koopjes te komen.

  1. Shop online voor goedkope alternatieven

De tijden van de speelgoedcatalogus op de deurmat zijn voorbij, online warenhuizen maken het mogelijk om makkelijk prijzen te vergelijken van populaire producten om zo de beste deal te vinden. In de AliExpress-app zijn talloze populaire en betaalbare speeltjes en gadgets te vinden voor in de schoen, zoals slijm, barbies, lego en bluetooth oortjes. Op deze producten zit extra korting als zij onder het Choice-label vallen. In de app kan eenvoudig worden gezocht op producten met het Choice-label.

 

  1. Houd rekening met de verzendkosten 

Het grote nadeel van online shoppen is dat er vaak een prijskaartje hangt aan de verzending. Daarnaast kan je er niet altijd vanuit gaan dat verzendingen op tijd aankomen. De taferelen van voorgaande jaren, waarbij de Sint- en kerstinkopen pas na de genoemde feestdagen binnenkwamen, zijn verleden tijd: met AliExpress Choicekomen jouw bestellingen gegarandeerd binnen 5 werkdagen aan. Daarnaast is de levering gratis als de aankopen meer dan 10 euro kosten. Het kan dus flink wat schelen als alle aankopen op hetzelfde moment bij dezelfde website worden gedaan.

  1. Kies de beste timing

Om geld te besparen op de cadeaumaand is goede timing van groot belang. Het Amerikaanse koopfestijn Black Friday is sinds een paar jaar ook neergestreken in Nederland/België. Tijdens Black Friday en Cyber Monday kunnen consumenten de meeste reguliere artikelen vinden met enorme kortingen. Dit winkelfestijn bestaat niet meer alleen uit de vrijdag en maandag, er kan nu een hele week worden genoten van aanbiedingen. AliExpress biedt dit jaar historisch hoge kortingen tijdens Black Friday. Wees slim en kijk tussen 20 en 27 november op AliExpress voor de beste deals van het seizoen.

  1. Shop voor besparen op de lange termijn

Tot slot kunnen cadeaus slim worden ingezet om andere kosten in de hand te houden. Denk bijvoorbeeld aan leuke fietslampjes om eventuele boetes voor de fietsritjes tijdens de steeds kortere dagen te voorkomen. Daarnaast kunnen energiezuinige cadeautjes er deze winter voor zorgen dat consumenten zich niet blauw betalen aan energie. AliExpress biedt oplaadbare hand- en voetenwarmers, kruiken, trendy spreien en handige fleece leggings tegen een kleine prijs. Wie slim inkoopt en handig gebruik maakt van de energiezuinige producten, zit er na de feestdagen ook nog warmpjes bij.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht