Industry Wire

Geplaatst door Watermelon

Watermelon start met 14-daagse proefperiode

Utrecht – Sinds 13 juni is het mogelijk om bij Watermelon een 14-daagse proefperiode te starten zonder enige creditcard of andere betaalgegevens af te geven. Dit geeft bedrijven de kans het chatbot platform gratis uit te proberen en na deze periode te bepalen of het de juiste versterking is voor hun bedrijf.

Alexander, CEO van Watermelon, zegt er enthousiast het volgende over: “We kregen vaak van potentiële klanten te horen dat ze eerst het platform willen ‘voelen’ en uitproberen. Wij begrijpen dit heel goed en hebben daarom nu een 14-daagse proefperiode geïmplementeerd. Geïnteresseerde bedrijven kunnen ons platform gratis uitproberen om te kijken of het aan hun wensen voldoet.”

Hoe gaat het in zijn werk?
De 14-daagse proefperiode zorgt er voor dat bedrijven, zonder enige betaalgegevens af te geven, het platform van Watermelon op het standaardpakket voor 14 dagen gratis kunnen uitproberen. Het standaardpakket bevat geen kunstmatige intelligentie, maar geeft wel de mogelijkheid een chatbot te bouwen op basis van knoppen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van het standaardpakket en de 14-daagse proefperiode, klik je op deze link.

Internationaal succes van eigen bodem
Met meer dan 2.500 chatbots is Watermelon uitgegroeid tot een gevestigde speler op het gebied van chatbots en klantenservice. Watermelon is opgericht in 2016 om klantenservice sneller, makkelijker en beter te maken. Door middel van het no-code platform van Watermelon hebben bedrijven geen enkele technische kennis nodig om een chatbot te bouwen en live te zetten op hun eigen website of socialmediakanaal. Watermelon blijft innovatief en continue verbeteren. Een gloednieuwe feature die deze maand live is gegaan, is het aanbieden van een chatbot via Instagram. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan nieuwe integraties op kanalen als Twitter en Google Business.

Je kunt hier de proefperiode zelf starten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht