Industry Wire

Geplaatst door Fruity King

The fruit lab introduceert Webshop!

Barendrecht, januari 2016 – In 1992 was Fruity King één van de eerste pioniers op het gebied van vers sap. Nu, ruim 23 jaar later, is het merk ‘ the fruit lab’ van Fruity King nog steeds hét merk in Nederland voor de echte sapliefhebber! Met de introductie van een webshop biedt the fruit lab nu iedereen in Nederland de kans om thuis van zijn of haar favoriete sappen en smoothies te genieten.

The fruit lab staat voor smaak! Een breed assortiment van sappen en smoothies in de meest lekkere en uiteenlopende smaken. Producten waarbij de smaak van echt fruit centraal staat! Verkrijgbaar in maar liefst 17 varianten; 8 fruitsappen, 3 fruitsmoothies, 1 seizoensvariant en 3 groentesappen.

Met de introductie van de webshop (www.thefruitlab.com) introduceert the fruit lab tevens 2 nieuwe varianten met yoghurt en havermout; the fruit lab Yoghurt & Oats! Deze nieuwe varianten zijn verkrijgbaar in de smaken Apple-Pear-Cinnamon en Forest Fruit.

Deze nieuwe varianten zijn de perfecte start van de dag! De combinatie fruit, zuivel en havermout zorgen ervoor dat je op een gemakkelijke manier gezonde bouwstoffen (vitaminen, eiwitten en vezels) binnenkrijgt. ‘Yoghurt & Oats’ bevatten GEEN toegevoegde suikers of andere toevoegingen.

De laatste jaren is de term ‘raw’ een veelgehoorde term in sappenland. Maar wat houdt de term ‘raw’ nu eigenlijk? Raw betekent dat de sappen en smoothies niet worden verhit boven een temperatuur van 40 graden. Veelal gebeurd dit middels zogenaamde slowjuicers. Bij the fruit lab wisten wij echter al veel langer hoe we sinaasappels op de perfecte manier moesten verwerken! Wij zuigen de sinaasappels namelijk uit in plaats van persen. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden en zorg je er ook nog eens voor dat de etherische oliën van de schil niet in het sap terecht komen.

Gekoeld bezorgd

Alle sappen en smoothies zijn te bestellen op www.thefruitlab.com in zogenaamde Pick & Mix dozen. Er is keuze uit 3 formaten; 10 stuks voor €16,-, 15 stuks voor €22.50 en 25 stuks voor €35,-. De leveringen zullen gekoeld plaatsvinden en je kan kiezen uit 2 leverdagen. Bezorgkosten zijn vanaf € 50,- gratis.

Over Fruity King

Fruity King is opgericht in 1992 en is gevestigd in Barendrecht. De sapproducent brengt producten op de markt onder de merknamen Fruity King en the fruit lab. Fruity King heeft respect voor de natuur en zal altijd trachten het milieu zo min mogelijk te belasten. Fruity King perst dagelijks ongeveer twintig verschillende fruitsoorten tot sap en is daarmee één van de grootste fruitsappenproducenten van Nederland.

De sappen van the fruit lab werden sinds de introductie meerdere keren bekroond met awards en nominaties. De laatste prijs ontvingen wij in november 2015 voor onze Yoghurt & Oats met de World Beverage Innovation Award in de categorie ‘Best fruitjuice’. In 2008 was het merk de trotse winnaar van de ‘Misset Catering Award’ (beste productintroductie in de categorie Drinks) én ontving het de prijs voor ‘Beste productintroductie 2008 in out-of-home’, een initiatief van Shops out-of-home. In 2009 ontving the fruit lab een nominatie voor een Dutch Design Award en werd het merk op de Drinktec in München door het internationale blad Beverage Innovation uitgeroepen als ‘Best Newcomer Brand’. www.fruityking.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht