Industry Wire

Geplaatst door Cyber London

Cyber London versterkt Europese aanwezigheid door samenwerking met PR bureau Code Red

Hoofddorp, 2 maart 2016. Cyber London, (CyLon) de eerste cybersecurity accelerator en incubator in Europa, gaat een samenwerking aan met Code Red, een wereldwijd IT Security PR-netwerk, om het merk verder uit te breiden binnen Europa. Cyber London ondersteunt vanuit het hoofdkantoor in Londen startups in de IT-beveiligingsmarkt zodat deze een versnelde groei kunnen realiseren. Hiervoor ontwikkelde Cyber London een programma waarmee geselecteerde kandidaten gedurende drie maanden intensief begeleid worden. Zij krijgen een werkplek in het kantoor van Cyber London en de beschikking over een mentor die hen helpt bij het ontwikkelen van de contacten en vaardigheden die nodig zijn om een technologiebedrijf van wereldklasse te worden. Dankzij Code Red kan Cyber London de aandacht trekken van kandidaten onder de meeste innovatieve nieuwe IT-beveiligingsbedrijven ter wereld.

Code Red is een netwerk dat bestaat uit zelfstandige PR-bureaus die actief zijn in onder andere Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het PR-netwerk zet zich pro bono in voor Cyber London om de bloeiende markt voor nieuwe startups te ondersteunen. Dianne Canham, directeur van PR-bureau éclat en oprichter van het Code Red IT Security PR-netwerk: “Gedurende de afgelopen achttien jaar hebben we IT-beveiligingsbedrijven geholpen om de stap van Silicon Valley, Israël en Oost Europa naar Europa te maken en hun naam te vestigen. Het is geweldig om met de inzet van lokale specialisten mee te werken aan ons eigen cybersecurity-segment. Daarom kiezen we ervoor om te helpen bij de promotie van Cyber London.”

De bijdrage van Code Red richt zich in eerste instantie op het creëren van bewustzijn over de activiteiten van Cyber London onder potentiële nieuwe startups en investeerders en in de brede markt voor IT-beveiliging. Daarna zal Code Red helpen om Cyber London en het managementteam te positioneren als de kennisbron en het expertisecentrum voor alles wat te maken heeft met het ontwikkelen van een succesvol IT-beveiligingsbedrijf.

Kirsten Connell, managing director van Cyber London: “Het team van Code Red staat ons bij in de ontwikkeling en implementatie van een duidelijk actieplan om het bewustzijn over Cyber London internationaal toe te laten nemen. Ze ondersteunen zelfs onze kandidaten met kennis over hoe een startup om moet gaan met public relations.” Cyber London is op dit moment bezig om kandidaten aan te trekken voor de derde programmaronde. Startups die zich willen kwalificeren vinden hier meer informatie.

Over Code Red:

Code Red IT Security PR-netwerk is een gespecialiseerd PR-netwerk voor de IT-beveiligingsmarkt dat bestaat uit internationale, zelfstandige PR-bureaus die met zorg geselecteerd zijn op basis van hun kennis en ervaring rond de IT-beveiligingsmarkt. Het netwerk bestaat uit zelfstandige PR-bureaus in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH), Noorwegen, Zweden en Denemarken (Nordics) Spanje, Italië het Midden Oosten, Afrika en de Verenigde Staten. Het netwerk heeft tot doel een virtuele PR-dienst aan te bieden binnen enkele of alle regio’s door Account Teams met aantoonbare en diepgaande kennis van lokale IT-beveiligingstrends en –thema’s, relaties met invloedrijke journalisten en analisten en die hun vinger aan de pols hebben van het IT-beveiligingsnieuws. Bezoek voor meer informatie over de diensten van het Code Red IT Security PR-netwerk: www.coderedsecuritypr.com.

Over Cyber London

Het incubator- en versnellerprogramma van Cyber London combineert intensieve samenwerking, professionele training en mentorschap voor startups in de IT-beveiligingsmarkt. De organisatie put daarbij uit de expertise van ervaren ondernemers, academische onderzoekers en overheidsfunctionarissen op het gebied van cybersecurity, evenals van topmanagers van consumentenorganisaties.

Cyber London accepteert inschrijvingen van ondernemersteams met innovatieve bedrijfsplannen in het brede veld van informatie- en communicatiebeveiliging (ook bekend als ‘cybersecurity’). Cyber London werd opgericht in januari 2015. Bezoek voor meer informatie: https://cylonlab.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht