Industry Wire

Geplaatst door Violet88

Academie voor de Rechtspraktijk selecteert Violet88 voor webdesign en webdevelopment.

Utrecht, 30 oktober 2020 – De vernieuwde website van Academie voor de Rechtspraktijk (AVDR) staat vanaf vandaag online. De Academie voor de Rechtspraktijk is in 2006 opgericht en is een door de Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut. Volgens de opleidingsfilosofie van de Academie is het voor de deskundigheid van advocaten (academisch geschoolde doelgroepen) van groot belang dat zij zich hun hele werkende leven blijven ontwikkelen. Hiervoor biedt Academie voor de Rechtspraktijk verscheidene cursussen aan, die op de site aan te schaffen en te bekijken zijn.

Op de website van Academie voor de Rechtspraktijk is het mogelijk online seminars en webinars te kijken. Deze zijn los te bestellen, maar het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Tevens worden er cursussen aangeboden welke speciaal zijn ontworpen voor advocaten met minimaal tien jaar werkervaring of advocaten die een specialisatie opleiding hebben gevolgd. De Academie voor de Rechtspraktijk gelooft namelijk dat een advocaat nooit uitgeleerd raakt.

Violet88 heeft de de website en de website van AVDR ontworpen, en daarnaast ook ontwikkeld. De website heeft een complete metamorfose ondergaan qua design en look and feel. De website hanteert de huisstijl van AVDR en is opgebouwd met overzichtelijke blokken en filters, zodat het ruime aanbod goed te vinden blijft.

Bas van Vliet, marketing director van Violet88: “Wij zijn ontzettend blij dat De Academie voor de Rechtspraktijk voor Violet88 heeft gekozen. Het was een uitdagend project dat perfect bij onze kennis en ervaring op gebied van webdesign en webdevelopment past. We blikken terug op een geslaagde samenwerking en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen in de toekomst”

Violet88 is digitaal partner voor organisaties die naar een hoger niveau willen, gespecialiseerd in maatwerk webdesign, webdevelopment en online marketing en is onder andere werkzaam voor OUTtv, Theater.nl, Utrecht University, BoulesBitesBar, Expohotels en het Official F1 Racing Centre.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht