Industry Wire

Geplaatst door Artistlist

Artistlist biedt transparant platform voor DJ boekingen

Bookingsplatform ontketent ware reviewlution in entertainmentbranche

Amsterdam, 29-09-2022 – In een tijd waarin alles vraagt om een snelle en transparante werkwijze, is de artiestenmarkt nog erg traditioneel. De vele losse handelingen, tussenpersonen en vriendjespolitiek bieden te weinig inzicht in wat artiesten en ondernemers elkaar echt te bieden hebben. Iets wat niet past in de huidige tijdsgeest waar snelheid en transparantie centraal staan. Daarom lanceert Artistlist een online platform waar professionele ondernemers en artiesten elkaar eenvoudig vinden en elkaar na een boeking beoordelen.

Artistlist.nl presenteert automatisch de best beschikbare dj’s en echte reviews maken de kwaliteit inzichtelijk en betrouwbaar. Met dit unieke boekingssysteem zien beide partijen direct wat ze kunnen verwachten. Zo ontstaan een snel en transparant boekingsproces, zonder tussenpersonen. Hierdoor blijven de kosten laag en is het gebruik voor ondernemers zelfs helemaal gratis.

Sterren voor ieder podium
De missie van Artistlist is een betrouwbaar online platform ontwikkelen waar ondernemers direct met de juiste artiest in contact komen. Het platform is volledig geautomatiseerd en brengt een ondernemer in contact met de voor hem of haar best beschikbare artiest(en). Hiermee maakt Artistlist haar belofte – sterren voor ieder podium – waar. Voor een eenmalige boeking maar vooral ook voor een complete planning. “In een tijd waar alles supersnel gaat is het boekingsproces van een dj niet meer van deze tijd. Een ondernemer heeft het druk genoeg en heeft geen tijd om iedereen los te contacten. Die wil gewoon direct zien wie er beschikbaar is en wat hij daarmee in huis haalt. ” aldus oprichter van het platform, Ad Aben.

Reviewlution in artiestenbranche
Vandaag de dag kopen we pas na reviews te hebben gelezen. Van winterjas tot strandvakantie; we willen weten hoe anderen het beleefd hebben. Zo ook op het online platform van Artislist. Ondernemers en artiesten beoordelen elkaar na een optreden op belangrijke eigenschappen zoals de omgang met elkaar, muziekkeuze en de energie in een set. Zo ontstaat een betrouwbaar netwerk waar het niet draait om Instagram volgers, maar om kwaliteit. De kwaliteit is inzichtelijk voor beide partijen zodat zowel ondernemer als artiest kan bepalen op welke boeking ze wel en niet ingaan.

Betrouwbaar netwerk
Artistlist is er voor horeca-ondernemers, event organisatoren en dj’s als artiesten. Met meer dan 250 professionele dj’s is er al een flink netwerk. In de toekomst zijn ook vocalisten, live muzikanten en andere podiumbazen te boeken via het online platform. “Hoe je het ook wendt of keert; ondernemers en dj’s zijn erg afhankelijk van elkaar. Beide partijen hebben dan ook veel profijt van een betrouwbaar netwerk waar elkaars kwaliteiten direct inzichtelijk zijn. Geen wij van wc-eend verhaal, maar echte beoordelingen van andere ondernemers en dj’s”.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht