Industry Wire

Geplaatst door Aruba

Aruba breidt Instant On-portfolio uit ter ondersteuning continuïteit kleine organisaties

Nieuwe switches creëren een eenvoudige uniforme netwerkinfrastructuur door hands-off beheer en automatisering

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE), breidt de Aruba Instant On-productlijn uit. Er wordt een nieuwe serie switches toegevoegd zodat ook kleine bedrijven gebruik kunnen maken van een uniform, snel netwerk dat eenvoudig is te installeren, beheren en te onderhouden. Of het nu onderdeel is van een businesscontinuïteitsstrategie of van een connectiviteits-upgradeproject: de nieuwe Aruba Instant On 1930-serie switches integreren probleemloos met bestaande Instant On indoor/outdoor access points (AP’s) en worden tevens centraal beheerd via de Instant On-mobiele app.

Net als grote organisaties gaat het ook bij kleine ondernemingen om betrouwbare, veilige en kostengunstige netwerkconnectiviteit. Maar zij beschikken niet over de medewerkers die het complexe beheer of de installatie van het netwerk voor hun rekening kunnen nemen.

Norm Lillis, vice-president Small Businesses bij CDW: “Met deze laatste toevoeging op het Instant On-portfolio pakt Aruba de pijnpunten van kleine bedrijven aan die op zoek zijn naar eenvoud, maar die geen compromissen willen sluiten op het gebied van security en beheergemak. Vooral in onzekere tijden als deze hebben kleinere organisaties wel andere dingen aan hun hoofd. Zij hebben behoefte aan IT-oplossingen waar ze op kunnen vertrouwen, vandaag en morgen.”

###

Over Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise
Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van netwerkoplossingen voor de volgende generatie ondernemingen van elke omvang. De onderneming levert IT- en cyberbeveiligingsoplossingen die organisaties de mogelijkheid bieden om de nieuwste generatie mobiele gebruikers te bedienen, die afhankelijk zijn van cloudgebaseerde zakelijke apps voor elk aspect van hun persoonlijke en zakelijke activiteiten.

Surf voor meer informatie naar www.arubanetworks.com en volg ons voor realtime updates op Twitter en Facebook. Voor de laatste technische discussies over mobiliteit en producten van Aruba kunt u terecht op Airheads Social via community.arubanetworks.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht