Industry Wire

Geplaatst door ASUS Benelux

ASUS kondigt vernieuwde TUF Gaming FX505 en FX705 laptops met AMD Ryzen aan

De TUF Gaming-laptops combineren de nieuwste Ryzen mobiele APU’s met de nieuwe GeForce GTX 1660 Ti GPU en geven zo meer kracht aan betaalbare gaming-laptops.

SAMENVATTING
Turing architectuur voor gaming: Krachtige GPU brengt FPS met drie cijfers binnen handbereik in populaire games en is gekoppeld aan een snel display die het mogelijk maakt om van elk frame te genieten.
Ruime verwerking voor elke taak: Verkrijgbaar met maximaal een Ryzen 7 CPU, quad cores en acht threads met ruime prestaties voor gaming, entertainment en dagelijks werk.
Militaire kwaliteit: Voldoet aan de militaire MIL-STD-810G-normen en zorgt voor de stevigheid en duurzaamheid die nodig is om de stoten van het gamen en dagelijkse werk te weerstaan.
TUF Gaming

TAIPEI, Taiwan, 23 april 2019 – ASUS heeft vandaag de nieuwe TUF Gaming FX505 en FX705 laptops onthuld. De laptops brengen de nieuwste AMD Ryzen™-processor en NVIDIA® GeForce® GTX™ GPU’s samen op een 120 Hz NanoEdge-scherm van IPS-niveau en levert daarmee een meeslepende, krachtige game-ervaring tegen een betaalbare prijs. De laptops zijn getest en gecertificeerd en voldoen aan de militaire MIL-STD-810G-normen, waardoor ze de robuustheid en duurzaamheid bieden die nodig zijn om de stoten van het gamen en dagelijkse werk te weerstaan.

Jarenlang hebben gamers en liefhebbers AMD-processors gecombineerd met GeForce GPU’s om krachtige PC’s te maken die ongelooflijke prestaties voor een betaalbare prijs leveren. Nu kunnen gebruikers met ASUS gaming-laptops dit dynamische duo overal mee naar toe nemen. De TUF Gaming-laptops combineren de nieuwste Ryzen mobiele APU’s met de nieuwe GeForce GTX 1660 Ti GPU en leveren meer vermogen dan ooit aan betaalbare gaming-laptops.

BESCHIKBAARHEID & PRIJZEN
De lokale prijzen, releasedata en beschikbare modellen zullen op een later moment bekendgemaakt worden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht