Industry Wire

Geplaatst door Asus

ASUS Republic of Gamers kondigt Nederlandse release Zephyrus S (GX502) aan

Amsterdam, 24 juni 2019 — ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe Zephyrus S (GX502) gaming-laptops vanaf deze week verkrijgbaar zijn in Nederland. De modellen worden onder andere gekenmerkt door 9th Gen Intel Core-processoren en beschikken over verbluffende GeForce RTX™ graphics.
ROG Zephyrus S (GX502)

De Zephyrus S is niet alleen ontworpen om de meest veeleisende games te kunnen spelen, maar ook om met veel gemak professioneel te kunnen werken. Deze ultradunne Windows 10-laptop bevat maximaal een 9e generatie Intel Core i7 CPU en een NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 GPU, zodat hij volop kan profiteren van het ongekend responsieve 144Hz/3ms PANTONE®-scherm.

ROG Boost overklokt de GPU naar 1540MHz bij 115W in Turbo-modus om verbluffend realisme mogelijk te maken, terwijl de CPU de snelheid en veelzijdigheid biedt voor serieuze productiviteit en contentcreatie. De 16GB DDR4-2666 RAM en 1TB RAID 0 SSD-opslag (maximaal beschikbaar) leiden gebruikers moeiteloos door zware multitasking en laten hen profiteren van snellere laadtijden voor elke game en app die ze starten.

De Zephyrus S GX502 heeft een volledig metalen behuizing, is slechts 18,9mm dun en weegt minder dan 2kg. Daarmee is hij 25% dunner en 42% lichter dan typische 15” laptops. Hij beschikt over een 15.6” IPS-paneel met ProArt™ TruColor-technologie, dat omringd is door zeer dunne randen (screen-to-body ratio van 81%). Het scherm is Pantone®-gevalideerd, wat betekent dat de volledige sRGB-kleurruimte wordt gewaarborgd, voor alle professionele bezigheden en projecten.

Configuraties en adviesprijzen
De ROG Zephyrus S (GX502) is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Productafbeeldingen, beschikbare configuraties en adviesprijzen zijn te vinden in de bijlagen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht