Industry Wire

Geplaatst door BluJay Solutions

BluJay’s softwarereleases bieden nieuwe mogelijkheden om de productiviteit van de supply chain en wereldhandel te verhogen

Dordrecht, 29 april ­- BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, heeft versie 21.1 van zijn transport-, distributie- en Global Trade-applicaties uitgebracht. BluJay’s laatste releases bieden nieuwe software- en partnerintegraties, de meest actuele compliance updates en uitgebreide mogelijkheden die de gebruikerservaring verbetert. Dit alles helpt klanten het groeiende aantal disrupties binnen de supply chain beter te beheren.

De belangrijkste updates in versie 21.1 van BluJay’s DNA – data, netwerk en applicaties – zijn:

Voor verladers:

  • Geoptimaliseerde routegidsen – BluJay’s Transportation Management for Shippers ondersteunt nu Dynamic Routing Guides voor reservevervoerders.
  • Uitgebreidere ondersteuning vervoerdersSpotFinder, BluJay’s Transport Management-netwerk transporteur-zoekfunctie is uitgebreid met ondersteuning voor transporteurs buiten het netwerk van een verlader, om de beschikbaarheid van transporteurs te vergroten. Deze oplossing houdt rekening met de leveringstijd, transportmaterieel en afstand vanaf het oorspronkelijke verzendpunt om te bepalen of de vervoerder “in aanmerking komt”.

Voor expediteurs:

  • Verbeterde gebruikerservaring – BluJay’s Transportation Management for Forwarders biedt nu meerdere beeldschermmogelijkheden met een recent toegevoegde lijst, die een overzicht geeft van de schermen die momenteel actief of inactief zijn.
  • Nieuwe mogelijkheden van het klantportaal – Met de nieuw toegevoegde functie “offerte aanvragen” kan een klant van een expediteur rechtstreeks via het klantportaal van BluJay een offerte aanvragen vanuit de applicatie Transportation Management for Forwarders (TMFF).

Voor douaneklanten:

  • Integratie Augmented Global Trade-platform – BluJay’s Customs Management-Global is volledig beschikbaar binnen het nieuwe Augmented Global Trade (AGT)-platform. Dit stelt klanten in staat om gebruik te maken van nieuwe AGT-gebaseerde producten om eenvoudig aangiften aan te maken.
  • Verbeterd Amerikaans douaneplatform – In Customs Management-US kunnen gebruikers nu een geïllustreerd document naar Customers & Border Protection (CBP) sturen terwijl ze bezig zijn met de verwerking van de zending, zonder dat ze naar een aparte menu-optie hoeven te gaan.

Voor logistieke dienstverleners (LSP’s) en wagenparkbeheerders:

  • Geautomatiseerde facturatie voor logistieke dienstverleners – BluJay’s LSP-platform maakt het nu mogelijk om het maken van facturen, evenals het afdrukken en plaatsen op financiële systemen, automatisch te plannen en uit te voeren.
  • Verhoogde veiligheid en efficiëntie van routesMobileSTAR van BluJay biedt een aantal verbeteringen op het gebied van route-optimalisatie om chauffeurs te helpen veiligere en efficiëntere routes te plannen.

Het volledige Engelstalige persbericht is hier te vinden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht