Industry Wire

Geplaatst door Brandfirm

Brandfirm aan de slag voor diverse webshops The Nextshop

Online marketingbureau Brandfirm maakt bekend aan de slag te mogen gaan voor diverse onderdelen van The Nextshop. Andere nieuwe projecten van het bureau zijn 123Giplsplaten, Leliveld Vastgoed, The Merge en e-Legal. Daarbij eindigde het bureau in de top tien van Emerce’s ranglijst middelgrote digital marketingbureaus.

Christiaan Pol van Brandfirm: “Gaaf om te zien dat we het vertrouwen verdienen van diverse webshops van het toonaangevende The Nextshop. We verstevigen zo ook ons diverse portfolio, maar profileren ons zo ook als een full-service digital marketingbureau. Van een vastgoedpartij tot uitdagers als e-Legal: het laat zien dat diverse bedrijven vertrouwen hebben dat onze dienstverlening op het gebied van SEO, SEA en design hen helpt om te groeien.”

Opdrachten

Brandfirm zal Beamerwebwinkel.com en Projectieschermen.com (beide onderdeel van The Nextshop) ondersteunen op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). Ook 123Gipsplaten wordt geholpen op het gebied van SEO. Voor The Merge en e-Legal zal Brandfirm Search Engine Advertising (SEA)-werkzaamheden verrichten. Het bedrijf ontwikkelt voor Leliveld Vastgoed een nieuwe website, waar het eveneens het design voor zal verzorgen.

Over Brandfirm

Brandfirm laat organisaties groeien met online marketing. Het bedrijf bestaat uit 31 gepassioneerde online marketing-specialisten. Brandfirm is Google Premier Partner, heeft een beoordeling van een 9,7 en vier Dutch Search Awards nominaties op zak. Brandfirm werkt onder meer voor Twinkle Top 100 webshops als Blokker, 4Launch en Kamera Express.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht