Industry Wire

Geplaatst door Orange Business

Brunel en Orange Business Services verlengen tienjarige samenwerking

Brunel, de Nederlandse multinational specialist in recruitment en detachering, heeft Orange Business Services gekozen om een co-managed SD-WAN uit te rollen, gebouwd op Cisco Meraki. Dit zal het bedrijf voorzien van een veilige, cloud-centrische, altijd en overal eenvoudig te beheren wereldwijde netwerkoplossing om de groei van het bedrijf te ondersteunen.

Brunel, dat een strategische lange termijn partnerschap heeft met Orange, moest zijn WAN-netwerk consolideren en standaardiseren. Dit was in de eerste plaats nodig om de werknemers in staat te stellen gebruik te maken van Microsofts Modern Workplace, die hen de tools biedt om samen te werken en productief te zijn, waar ze zich ook bevinden. Tegelijkertijd wilde het bedrijf het beheer van zijn netwerk vereenvoudigen en de kostenefficiëntie verbeteren, terwijl nieuwe kantoren sneller konden worden opgezet.

Overal en altijd netwerktoegang
Orange Business Services implementeert een wereldwijde Meraki SD-WAN-oplossing voor Brunel, met behulp van beheerde internetverbindingen en geïntegreerd met Microsoft Azure Public Cloud. De dienst zal gezamenlijk worden beheerd door Brunel en Orange. Dagelijkse operationele wijzigingen kunnen door Brunel-medewerkers lokaal worden doorgevoerd via een dashboard, waardoor het beheer en de schaalbaarheid voor het bescheiden IT-team worden vereenvoudigd.

“We hebben een langdurige betrouwbare relatie met Orange. Het heeft ons een oplossing van de 21e eeuw geboden waardoor we de continuïteit, flexibiliteit en schaalbaarheid verkrijgen waar ons bedrijf om vraagt. Tegelijkertijd zijn we erin geslaagd om kostenbesparingen van ongeveer 30% te realiseren door MPLS te vervangen door SD-WAN, terwijl we onze werknemers altijd en overal betrouwbare toegang bieden en ons netwerk toekomstbestendig maken”, aldus Stefan de Boer, Chief Information Officer bij Brunel.

“We zijn erg verheugd met de keuze van Brunel om onze samenwerking te verlengen. We bouwen verder op een relatie van bijna tien jaar, iets waar we erg trots op zijn. De SD-WAN-implementatie zal ervoor zorgen dat het netwerk van Brunel voorbereid is op toekomstige groei en dat hun eindgebruikers kunnen profiteren van een moderne digitale werkplek,” aldus Frank Baggermans, Managing Director, Benelux bij Orange Business Services.

Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-gebaseerd digitaal dienstverleningsbedrijf en de wereldwijde zakelijke divisie van de Orange Group. Het verbindt, beschermt en innoveert voor ondernemingen over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door gebruik te maken van zijn connectiviteits- en systeemintegratie-expertise in de gehele digitale waardeketen, is Orange Business Services goed toegerust om wereldwijde bedrijven te ondersteunen op gebieden zoals software-gedefinieerde netwerken, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten, en cybersecurity. Het begeleidt bedrijven veilig end-to-end in elke fase van de gegevenslevenscyclus, van verzamelen, transporteren, opslaan en verwerken tot analyseren en delen.

Doordat bedrijven floreren op innovatie, stelt Orange Business Services zijn klanten in het middelpunt van een open samenwerkend ecosysteem. Dit omvat zijn 28.500 werknemers, de activa en expertise van de Orange Groep, zijn technologie- en bedrijfspartners, en een pool van zorgvuldig geselecteerde start-ups. Meer dan 3.000 multinationals, evenals twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk, leggen hun vertrouwen in Orange Business Services.

Voor meer informatie, ga naar: www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn, Twitter en onze blogs.

Orange is een van ’s werelds toonaangevende telecombedrijven, met een omzet van 42,3 miljard euro in 2020 en 259 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2020. Orange is genoteerd aan de Euronext Parijs (ORA) en aan de New York Stock Exchange (ORAN). In december 2019 presenteerde Orange zijn nieuwe strategische plan “Engage 2025”, ondersteund door sociale en ecologische verantwoording. Terwijl Orange versnelt in groeigebieden, zoals B-to-B-diensten en data en AI centraal stellen bij innovatie, zal de hele Orange Groep een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever zijn.

Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen welke in dit materiaal voorkomen, zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht