Industry Wire

Geplaatst door BUX

BUX groeit in korte tijd naar 100.000 Duitse klanten

Amsterdam, 5 augustus 2020 – BUX maakt vandaag bekend aanzienlijk te zijn gegroeid op de Duitse markt. De mobiele broker passeert vandaag, minder dan 2 maanden na de lancering van BUX Zero in Duitsland, de grens van 100.000 Duitse klanten. De aankondiging volgt op een succesvol jaar van Europese groei, waarin de mobiele broker uitbreidde naar drie nieuwe markten en uitgroeide tot de grootste mobiele broker van Europa.

“BUX is de afgelopen maanden aanzienlijk gegroeid. De Europese uitbreiding van BUX Zero en de massale verschuiving van beginnende beleggers naar mobiele brokers zorgde voor een enorme toestroom aan nieuwe klanten. We zijn erg enthousiast om meer nieuwe generatie beleggers in Duitsland te verwelkomen”, zegt oprichter en CEO Nick Bortot.

BUX bracht in juni 2020 BUX Zero naar de Duitse markt, met een duidelijke missie voor ogen: de beurs toegankelijk maken voor alle Europeanen. In minder dan 2 maanden na deze lancering is BUX haar totale Duitse klantenbestand uitgegroeid naar meer dan 100,000 klanten.Een deel van deze instroom komt voort uit de de grote aantallen jongeren die tijdens de coronapandemie zijn begonnen met beleggen. Het totaal beheerd vermogen door BUX is gedurende deze tijd dan ook verdrievoudigd.

BUX lanceerde BUX Zero in september 2019 en is sindsdien uitgebreid naar de Duitse, Oostenrijkse en Franse markt. BUX zet de volgende stappen van haar Europese uitbreidingsplan in België.

Over BUX
BUX maakt het voor iedereen makkelijker meer met je geld te doen. Of het nu gaat om lange termijn beleggen in aandelen en of om korte termijn handel in hefboomproducten. Sinds de officiële lancering van BUX in 2014 maken meer dan 2,5 miljoen mensen uit 9 Europese landen gebruik van de BUX apps. Met BUX Zero, BUX nieuwste app, kunnen beleggers aandelen van hun favoriete bedrijven kopen en verkopen zonder dat ze daarvoor commissie betalen. BUX Zero is op dit moment beschikbaar in Nederland, Duitsland en Oostenrijk en vanaf deze zomer ook in Frankrijk en België. BUX X biedt handel in hefboomproducten en daarnaast is er een levendige trading community in de app. Met BUX Crypto kunnen gebruikers op een makkelijke en betaalbare manier in cryptocurrency beleggen. BUX heeft kantoren in Amsterdam en Londen en het bedrijf heeft oa. Holtzbrinck Ventures, en Velocity Capital als aandeelhouder.

De beleggingsdiensten aangeboden via BUX Zero van BUX B.V. worden gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). BUX X is een handelsnaam van BUX Financial Services Limited. BUX Financial Services Limited is een in Engeland en Wales geregistreerd bedrijf onder registratienummer 03148972. BUX Financial Services Limited is geautoriseerd en gereguleerd door de “Financial Conduct Authority”, FCA registratienummer 184333.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht