Industry Wire

Geplaatst door CCV Shop

CCV Shop ontwikkelt app die van betaalterminal en telefoon mobiele kassa maakt

CCV Shop, webshopsoftware aanbieder, ontwikkelt een unieke app die van een betaalterminal en Android smartphone een mobiele kassa maakt. Met de SalesPOS app wordt de verkoopafhandeling vergemakkelijkt. De winkelier kan overal in de winkel zijn producten registreren en de klant kan daar direct afrekenen. Ook biedt het uitkomst voor (web)winkeliers die regelmatig op markten of in showrooms verkopen en behoefte hebben aan een kleine kassa binnen handbereik. Het is mogelijk om SalesPOS eenvoudig te koppelen aan de cloud-based webshopoplossing van CCV Shop, waardoor er een complete omnichannel oplossing ontstaat. 

Betalingen op betaalterminal 

De nieuwe oplossing kan door ondernemers worden ingezet als mobiele kassa en betaalterminal in één. Het enige dat een ondernemer moet doen is de SalesPOS app op zijn betaalterminal installeren. De app is geschikt voor de betaalterminals A77 en A92 van CCV en later dit jaar ook voor alle devices met Android-besturingssysteem. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden en gemak voor bijvoorbeeld kleinere retailers. Zo kan een verkoop na het helpen van een klant overal in de winkel eenvoudig worden afgehandeld. Ook voor ondernemers die verkopen op locatie zoals markten en braderieën en webwinkeliers die regelmatig offline verkopen is de oplossing interessant. Iedere transactie wordt namelijk geregistreerd in de backend van de kassa waardoor deze eenvoudig terug te vinden is. Middels een barcode scanner kunnen nieuwe producten eenvoudig en snel worden toegevoegd en daarnaast wordt de (webshop) voorraad automatisch bijgewerkt na iedere offline verkoop.

Uitbreiding portfolio 

CCV Shop biedt een webwinkel totaalpakket en breidt haar portfolio nu uit met deze nieuwe oplossing. Samen met moederbedrijf CCV, marktleider in betaalterminals, wil CCV Shop maar één ding: succes voor haar klanten, ook in de toekomst. Innovatie speelt hierbij een grote rol, zo blijkt ook uit de lancering van deze nieuwe kassa app. “De nieuwe app biedt ondernemers grote voordelen. Dankzij de kassa app behoort de grote kassa op de toonbank tot het verleden, want de kassa wordt mobiel en flexibel. Ook worden alle orders en transacties in één overzicht geregistreerd en worden voorraden direct bijgewerkt, wat ondernemen een stuk makkelijker maakt.”, aldus Ivo Rupert, Commercial Director bij CCV Shop. “Doordat je met SalesPOS overal in de winkel bij een medewerker kunt afrekenen, hoef je als klant niet achteraan in de rij aan te sluiten bij de kassa.”

Prelaunch op de Webwinkel Vakdagen 

De prelaunch van SalesPOS vindt vandaag plaats op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht waar CCV Shop standhouder is. De app is vanaf 1 juni 2023 beschikbaar op de betaalterminals. Via de SalesPOS website kan men zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht