Industry Wire

Geplaatst door Celonis

Celonis en project44 werken samen om visibility en datagestuurde besluitvorming in supply chain te verbeteren

Amsterdam, 21 november 2023 – project44 start een samenwerking met Celonis, wereldwijd marktleider op het gebied van process mining. Deze samenwerking gaat de visibility en procesuitvoering in de supply chain verbeteren. Dankzij de gecombineerde expertise van beide bedrijven hebben gebruikers de mogelijkheid om aanzienlijke waarde te genereren door het nemen van snellere, betere en meer op data gebaseerde, zakelijke beslissingen.

Met behulp van de process mining-technologie van Celonis, in combinatie met de real-time visibility van project44, kunnen klanten proactief risico’s beperken in hun supply chain. Tegenwoordig zijn veerkrachtiger maken van de supply chain en het bieden van een allesomvattende klantervaring topprioriteiten voor bedrijven. Dankzij deze samenwerking hebben gebruikers met de geïntegreerde oplossingen van Celonis en project44 de mogelijkheid om vertragingen te voorkomen, compliance te waarborgen en obstakels efficiënt af te handelen.

project44 beschikt over de meest uitgebreide, wereldwijde dataset in de sector om intelligente route beslissingen mogelijk te maken voor verschillende transportmiddelen over de hele wereld. Dit biedt real-time inzichten om de snelheid van de supply chain te verhogen. Aan de andere kant modelleert Celonis een digital twin van bedrijfsprocessen om zo verborgen kansen te ontdekken en aan te pakken. Gebruikers krijgen toegang tot tools voor automatisering en orchestration via operationele dashboards en native low-code automatisering.

Doordat Celonis gebruikmaakt van de visibility van project44 om vertragingen te ontdekken, de impact op orderafhandeling te voorspellen, en passende corrigerende maatregelen te nemen, profiteren gebruikers van nauwkeurigere leveringen en geoptimaliseerde voorraden. Bedrijven worden in staat gesteld om kosten te verlagen en productiviteit te verhogen, veiligheidsvoorraden te optimaliseren en werkkapitaal te verbeteren met dynamische doorlooptijden. Het optimaliseren van het transportnetwerk via partnerinzichten minimaliseert de risico’s en verhoogt de klanttevredenheid.

“Elk van onze unieke capaciteiten op verschillende markten vullen elkaar uitstekend aan, en dat is een van de vele redenen waarom deze samenwerking met Celonis zo goed past”, geeft Jett McCandless, oprichter en CEO van project44, aan. “Niet te vergeten dat we allebei sterk gericht zijn op het leveren van maximale klantwaarde. De end-to-end-transparantie van Celonis in processen stelt ons in staat om diepere inzichten te verschaffen in de activiteiten binnen de supply chain, wat uiteindelijk leidt tot verbeterde visibility voor de klant.”

“Nauwkeurigheid, efficiëntie en transparantie zijn essentieel voor het goed laten functioneren van wereldwijde supply chains. Samenwerken met project44 is daarnaast cruciaal om procesintelligentie werkelijkheid te maken voor bedrijven”, voegt Alex Rinke, mede-CEO en mede-oprichter van Celonis, toe. “We kijken ernaar uit om voort te bouwen op deze samenwerking met het project44-team en een omgeving te creëren waarin processen op maat functioneren.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over project44
project44 streeft ernaar dat supply chains altijd werken. Met ’s werelds meest betrouwbare end-to-end visibility platform functioneert project44 als verbinder voor de supply chain. Het platform volgt jaarlijks meer dan een miljard unieke zendingen voor ruim 1300 van ’s werelds grootste merken, waaronder topbedrijven in de productie, auto-industrie, detailhandel, biowetenschappen, voedingsmiddelen & dranken, CPG en olie, chemie & gas. Met behulp van project44 zorgen verladers en vervoerders over de hele wereld voor meer voorspelbaarheid, veerkracht en duurzaamheid.

project44, de marktleider en vernieuwer van Movement GPT, is uitgeroepen tot Leader in het Gartner Magic Quadrant, was nummer 1 in FreightWaves FreightTech 2023, achtvoudig leider in klanttevredenheid op G2’s Supply Chain Visibility Grid, één van SupplyChainBrain’s 100 Great Supply Chain Partners van 2022, en de Customer Choice in Gartner Peer Insights Voice of the Customer Report. Het hoofdkantoor van project44 is gevestigd in Chicago met een divers team verspreid over 23 kantoren wereldwijd, waaronder Austin, Amsterdam, Kraków, Parijs, São Paulo, Shanghai en Tokio. Ga voor meer informatie naar project44.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht