Industry Wire

Geplaatst door Centralpoint

Centralpoint verkozen tot “Best Business Webshop of the Year” tijdens uitreiking Channel Awards 2019

Nijmegen/Amstelveen, 21 november 2019 – De winnaars van de achttiende editie van de Channel Awards zijn bekend. Centralpoint heeft dit jaar in de categorie Reseller Awards een Channel Award in ontvangst mogen nemen. Zij werden namelijk verkozen tot Best Business Webshop of the Year.

Tijdens het feest der erkenning in het Nederlandse ict-verkoopkanaal werden maar liefst twintig awards uitgereikt aan organisaties en personen, verdeeld over de categorieën Reseller Awards, Distributor Awards, Vendor Awards, Special Awards en Personal Achievement Awards. Centralpoint was uiteindelijk de winnaar van een Reseller Award als Best Business Webshop of the Year.

De uitslag is gebaseerd op een jurygemiddelde en een publieksgemiddelde. Samen vormen deze percentages het gemiddelde eindoordeel per genomineerde. Centralpoint werd met een gemiddeld eindoordeel van 42,30% winnaar van de webshop award.

Marcel Joosten, E-Commerce Manager Centralpoint: “Het is geweldig dat wij wederom verkozen zijn tot Best Business Webshop of the Year. Het laat zien dat wij voorop lopen met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op E-Commerce gebied. Het geeft ons veel voldoening dat wij zowel door de jury als het publiek hierop gewaardeerd worden.”

Over Centralpoint
Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux. Met vestigingen in Amstelveen, Nijmegen en Aarschot bekleedt het hiermee een sterke positie in de markt. De organisatie adviseert merkonafhankelijk heel werkend Nederland en België over concrete IT-oplossingen en heeft voor elke klant een passende oplossing – of het nu gaat om circulair inkopen, e-commerce-oplossingen of dienstverlening rondom beheer, beveiliging, onderhoud en logistiek.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht