Industry Wire

Geplaatst door Check Point

Check Point lanceert Distribution Marketplace-programma om partners te helpen zoeken naar nieuwe klanten en marktsectoren

Het nieuwe partnerprogramma biedt partners marketingondersteuning en flexibele financierings- en verbruiksmogelijkheden. Het geeft klanten ook gemakkelijk en direct toegang tot de cloudoplossingen van Check Point. De eerste partner die live gaat in Europa is Arrow Electronics.

Bunnik, 14 augustus 2020 – Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), wereldwijd leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, lanceert vandaag samen met Arrow Electronics het nieuwe Check Point Distribution Marketplace Program. Hiermee wil Check Point partners helpen nieuwe klanten en sectoren te bereiken en hen bijstaan met de geavanceerde cloudbeveiligingsoplossingen van Check Point. Het nieuwe programma levert activatie, marketingondersteuning, flexibele financierings- en verbruiksmodellen aan partners en bouwt voort op het Partner Growth Program dat in januari werd geïntroduceerd om het succes van het verkoopskanaal verder te versnellen en te laten groeien.

Klanten maken steeds vaker gebruik van cloud-marktplaatsen om direct toegang te krijgen tot oplossingen en consumptiemodellen die zich aanpassen aan hun bedrijfsbehoeften. Tegelijkertijd hebben resellers behoefte aan nieuwe benaderingen voor het vinden en bereiken van nieuwe klantsegmenten voor die cloudoplossingen. Om aan deze wensen tegemoet te komen, werkte Check Point samen met Arrow in Europa om zijn verkoopskanaal in staat te stellen de beste cloudbeveiliging te bieden met snelle, eenvoudige en flexibele implementaties die worden ondersteund door een compleet scala aan expertise.

“Marktplaatsen van distributeurs zijn een belangrijke groeimotor voor partners op het vlak van schaalbaarheid, bereik en gemak van zakendoen met een breder scala aan klanten”, zegt Larry Walsh, CEO van The 2112 Group, een onderzoeks- en strategiebureau dat zich op het verkoopskanaal richt. “Met het nieuwe Distribution Marketplace Program breidt Check Point zijn marktdekking en go-to-market capaciteit in het cybersecuritysegment uit. Via deze distributie marktplaatsen positioneert Check Point zich om de partners feilloos te voorzien van kant-en-klare oplossingen die klanten nodig hebben en waar ze hen om vragen.”

“Partners zijn het fundament van de groeistrategie van Check Point”, verklaart Dan Yerushalmi, Chief Customer Officer bij Check Point. “Deze eerste introductie met Arrow is daar het bewijs van. Het biedt een unieke kans om ons cloudbeveiligingsportfolio naar een bredere groep klanten te brengen en om ons via deze eerste distributeur verder te verdiepen in het kanaal.”

Frank Rauch, Hoofd van Worldwide Channel bij Check Point, voegde hieraan toe: “Nu steeds meer organisaties apps, data, workloads en security naar de cloud verplaatsen of hun eigen private cloudomgevingen creëren, is Check Point perfect in staat hierop in te spelen met zijn portfolio van cloudoplossingen. Dit nieuwe programma versterkt onze betrokkenheid, zodat we onze partners kunnen helpen nieuwe opdrachten binnen te halen en nog sterkere relaties op te bouwen met bestaande klanten. We zijn van plan om in de komende maanden samen te werken met extra marktplaats distributeurs om dit nieuwe programma uit te breiden.”

ArrowSphere, een van de eerste oplossingen die beschikbaar is via het Distribution Marketplace Program, is een platform van Arrow dat wereldwijd inkoop, levering, integratie en beheer van cloudoplossingen biedt naast andere services en één samengevoegde factuur aanbiedt. Check Point zal een van de eerste Security Partners zijn die op ArrowSphere wordt geïntegreerd, wat extra waarde toevoegt aan het productportfolio van Arrow en de distributeur de capaciteit biedt om de cloudomgevingen van zijn klanten te beveiligen. Begin september zal ArrowSphere een uitgebreide reeks van Check Points CloudGuard cloudbescherming en SandBlast Threat Prevention-oplossingen in 14 Europese landen lanceren: Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

“Cyberaanvallen blijven in hoog tempo toenemen en de situatie waarmee we vandaag geconfronteerd worden, dwingt veel bedrijven en organisaties om op hun systemen extra beveiligingslagen te implementeren”, zegt Eric Nowak, hoofd van de Arrow enterprise computing solutions business in EMEA. “Na CloudGuard IaaS voegen we nu de volgende Check Point-beveiligingsproducten toe aan ons ArrowSphere-platform en helpen we onze klanten en eindklanten om de cloud gemakkelijk en veilig te beheren. Met het nieuwe aanbod bieden Arrow en Check Point nieuwe mogelijkheden voor cloudklanten en -gebruikers om hun bedrijf te differentiëren en de complexiteit van cloud en digitale transformatie te verkleinen.”

ArrowSphere voor Nederland: https://www.arrow.com/ecs/nl/producten/check-point/

Over Check Point
Check Point Software Technologies Ltd. levert cybersecurity-oplossingen aan overheden en enterprises wereldwijd. Het beschermt klanten tegen 5e generatie cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangstratio van malware, ransomware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een multi-level security-architectuur, ‘Infinity’ Total Protection met Gen V geavanceerde threat prevention, die de informatie beschermt binnen de cloud, netwerken en mobiele apparaten van enterprises. Check Point biedt het meest uitgebreide en intuïtieve ‘one point of control’ security-beheersysteem. Check Point beschermt meer dan 100.000 organisaties van elke omvang.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht