Industry Wire

Geplaatst door Citrix

Citrix en Upwork breiden hun samenwerking uit om het Nieuwe Werken te stimuleren

Amsterdam, 21 oktober 2020 – De wereldwijde slag om gespecialiseerd talent heeft door de coronacrisis niets aan hevigheid ingeboet. Door de noodzaak om bedrijfsmodellen aan te passen aan de snel veranderende markt is de strijd in feite alleen maar heviger geworden. Organisaties doen er goed aan hun personeelsstrategie te wijzigen en een flexibeler benadering te kiezen om talent te werven en te behouden. Om bedrijven daarbij te helpen hebben Citrix® Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS), de wereldwijde leider op het gebied van de Digital Workspace, en Upwork (NASDAQ: UPWK), de toonaangevende online talentoplossing, vandaag aangekondigd dat ze hun samenwerking verder uitbreiden. De samenwerking richt zich op flexibele werkmodellen en snelle, gemakkelijke en veilige toegang tot gespecialiseerd talent, waar nu nog onvoldoende gebruik van wordt gemaakt om bedrijfsinnovatie en groei te stimuleren.

Een nieuwe kijk op werk
“De COVID-19 pandemie heeft onze manier van werken voorgoed veranderd en dwingt bedrijven na te denken over nieuwe manieren om het werk gedaan te krijgen”, zegt David Henshall, President en CEO van Citrix. “Vooruitstrevende organisaties omarmen flexibel werk om hun talentpools te verbeteren en uit te breiden en om de vaardigheden op te bouwen en te verwerven die ze nodig hebben om hun bedrijf opnieuw vooruit te helpen.”

Citrix en Upwork bieden organisaties een unieke oplossing om flexibiliteit en veiligheid mogelijk te maken. Met Citrix Workspace™ geven bedrijven hun werknemers een consistente, veilige en betrouwbare werkervaring, waarin ze de middelen en ruimte krijgen die ze nodig hebben om optimaal te presteren, ongeacht of dat thuis is, op kantoor of in het veld. Via Upwork krijgen bedrijven toegang tot een wereldwijde pool van bewezen talent, waardoor ze hun teams dynamisch kunnen aanpassen aan de veranderende zakelijke behoeften van het Nieuwe Werken.

“Citrix en Upwork ontwikkelen samen nieuwe innovatieve oplossingen die mensen in staat stellen om overal te werken, en die bedrijven helpen een flexibeler en productiever personeelsbestand op te bouwen”, zegt Hayden Brown, President en CEO van Upwork. “Door deze samenwerking kunnen Citrix klanten naadloos gebruik maken van het aanbod van Upwork om toptalent uit de hele wereld op een efficiënte manier te vinden, aan het werk te krijgen en te behouden.”

Het volledige Engelstalige persbericht vindt u via deze link.

Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) biedt een betere manier van werken met uniforme werkomgeving-, netwerk- en analyseoplossingen die organisaties helpen om innovatie te ontsluiten, klanten te betrekken en de productiviteit te verhogen, zonder in te boeten op beveiliging. Met Citrix krijgen gebruikers een soepele werkervaring en heeft IT een uniform platform om diverse technologieën in complexe cloudomgevingen te beveiligen, te beheren en te controleren. Citrix-oplossingen worden door meer dan 400.000 organisaties gebruikt, waaronder 98 procent van de Fortune 500.

Meer informatie vindt u op https://www.citrix.nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht