Industry Wire

Geplaatst door Commercetools

commercetools breidt uit naar Azië-Pacific met hoofdkantoor in Singapore

München/Singapore, 24 juni 2019 – Softwarebedrijf commercetools maakt zich in zijn regionale hoofdkantoor in Singapore op voor verdere uitbreiding in Azië-Pacific (APAC). Met medewerkers voor DevOps, technische ondersteuning en training, sales en marketing is het bedrijf klaar om de groeiende Aziatische markt te veroveren. Bovendien kan commercetools zijn klanten nu 24×7 bedienen. De langetermijnstrategie is gericht op drie hoofddoelstellingen: het uitbreiden van wereldwijde activiteiten, de internationale advies- en supportdiensten, en het ondersteunen van projecten in de regio. Dirk Hoerig, CEO van commercetools: “De afgelopen jaren zijn we steeds op een heel hoog niveau gegroeid. We openden kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, en mochten een aantal grote merken, fabrikanten en distributeurs als klant verwelkomen. Na het succes van onze uitbreiding op de Amerikaanse markt en het samenvoegen van onze Europese activiteiten is nu ook ons kantoor in Singapore zowel technisch als organisatorisch klaar voor uitbreiding. Op de lange termijn verwachten we een minstens even zo groot succes als in de bestaande regio’s, aangezien de markt in Azië-Pacific geschikter is voor onze productstrategie dan welke markt dan ook.”

Als managing director van het kantoor in Singapore is Clara Lim aangetrokken, een ervaren manager die de markt in de APAC-regio heel goed kent en weet wat er speelt op technologisch gebied. Lim: “In deze regio worden online winkelen en het gebruik van elektronische portefeuilles steeds meer de standaard. Voor ons betekent dit een sterke groei van e-commerce in de komende drie tot vijf jaar. Dankzij de flexibele architectuur biedt commercetools een zeer goede ROI in vergelijking met conventionele SaaS- of on-premise-modellen. Daarnaast kunnen we rekenen op een partnernetwerk en een portfolio van gerenommeerde klanten in Europa en de VS. Ik ben ervan overtuigd dat onze oplossing hetzelfde succes zal boeken in Azië-Pacific.”

Ervaar zelf allerlei creatieve retailoplossingen
commercetools is – samen met zijn technologiepartner Valtech – aanwezig bij seamless Asia in Singapore. Dit evenement wordt ook wel gezien als het grootste op het gebied van e-commerce in Azië-Pacific. 6.000 deelnemers, 150 exposanten en 350 internationale topsprekers komen hier op 25, 26 en 27 juni 2019 bijeen om de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot digitale handel te bespreken. Daarnaast vinden deze twee dagen tien conferenties plaats om nieuws uit de sector uit te wisselen.

Samen met partner Valtech laat commercetools ook zien welke mogelijkheden het agile platform biedt voor elke vorm van e-commerce – of klanten hierbij nou denken aan het internet of things of simpelweg aan een contactpunt in de webwinkel. Met een VR-demo kunnen beursbezoekers hun huis virtueel inrichten door producten te visualiseren. Iedereen die wil testen hoe die ene nieuwe bank er in zijn eigen huis uitziet of welke tafel goed voor het raam in de woonkamer past, kan dit live en in kleur uitproberen op de beurs – natuurlijk zonder ook maar een meubelstuk te hoeven verplaatsen.Over commercetools

commercetools is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van softwaretechnologie. Het biedt een platform voor cloud commerce, dat de bouwstenen levert voor het nieuwe, digitale commerce-tijdperk. De toonaangevende API-aanpak helpt retailers bij het creëren van merkwaarde door verkoopteams in staat te stellen unieke en interessante digitale commerce-ervaringen te ontwerpen – vandaag en in de toekomst. De flexibele, op componenten gebaseerde architectuur verbetert de winstgevendheid door de ontwikkeltijd en middelen die nodig zijn om te migreren naar moderne commerce-technologie, aanzienlijk te verminderen en aan nieuwe klanteneisen te voldoen. Het is het perfecte startpunt voor op maat gemaakte microservices. Ga voor meer informatie naar www.commercetools.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht