Industry Wire

Geplaatst door D-Link

D-Link Benelux stelt Twan Huisman aan als Country Sales Manager

Amsterdam, 4 maart 2021 – Netwerkleverancier D-Link heeft Twan Huisman aangesteld als Country Sales Manager in de Benelux. Huisman overziet voor zowel de zakelijke als de consumententak de commerciële activiteiten, waaronder distributie en de samenwerking met resellers en service providers. Onder Huisman’s verantwoordelijkheden valt ook de verkoop van D-Link producten, zowel online als in de detailhandel.

Huisman heeft ruime ervaring in sales en business development en gaat voor D-Link Benelux zowel de zakelijke als de consumentenactiviteiten aansturen. Eerder werkte hij voor Megapool, Stebis en Canon Nederland. Voor zijn aanstelling bij D-Link hielp Huisman vanuit zijn eigen onderneming InterlinQed (startende) ondernemers bij het opzetten van samenwerkingen met als doel het realiseren van groei.

Huisman over zijn aanstelling: “D-Link heeft een rijke historie opgebouwd en werkt samen met innovatieve partners zoals Google, Amazon, Apple en Qivicom. Het merk biedt uitstekende producten voor B2B, B2C, telecom en ISP’s en blijft haar aanbod van Wi-Fi 6-, Mesh- en 5G-oplossingen constant innoveren. De behoefte aan connectiviteit groeit, met name door COVID 19, harder dan verwacht. Samen met het team zal ik D-Link nog sterker gaan positioneren om met het brede portfolio, via strategische samenwerkingen, in deze behoefte te voorzien. Door het verder uitrollen van de business in verschillende branches en verscherpen van de focus gaan we voor het succes, niet alleen voor D-Link, maar ook voor haar partners.”

Over D-Link
D-Link biedt consumenten snelle en betaalbare routers, access points en beveiligingsoplossingen zoals IP-camera’s. Zakelijk levert het bedrijf IT-oplossingen voor het mkb en onderwijs, waarbij het samenwerkt met verschillende resellers en service providers. Onlangs speelde D-Link in op de corona pandemie met een Group Temperature Screening Camera, die personen met verhoogde lichaamstemperatuur in een menigte kan herkennen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht