Industry Wire

Geplaatst door Dynatrace

Dynatrace breidt samenwerking met Red Hat uit, lanceert nieuwe integratiemogelijkheden voor Event-Driven Ansible

Utrecht, 30 mei 2023 –  Dynatrace, leider in ‘observability’ en security, biedt nieuwe integratiemogelijkheden voor Event-Driven Ansible van Red Hat. Hierdoor kunnen klanten die het Red Hat Ansible Automation Platform gebruiken de door Dynatrace geleverde AI-inzichten en -acties integreren met Event-Driven Ansible om de inzet van DevSecOps breder te automatiseren. Daarbij valt te denken aan het verhelpen van closed-loops, het oplossen van securityproblemen, application healing en incident response. Dit helpt platform engineering, DevOps en securityteams bij het verder optimaliseren van hun automatisering en om probleemloze en veilige digitale ervaringen te leveren aan klanten.

“We hebben Event-Driven Ansible ontwikkeld met het gehele automatiseringsecosysteem in gedachten. Ons doel is om het gemakkelijker te maken om waardevolle managementsystemen te integreren met hun Ansible-investeringen”, aldus Richard Henshall, Head of Product Management, Ansible, Red Hat. “Door integraties met oplossingen zoals het Dynatrace-platform beschikbaar te maken voor Event-Driven Ansible, kunnen onze klanten sneller en efficiënter automatisering inzetten om hun ‘Day 2 operations’-doelstellingen te vereenvoudigen, voor meer efficiëntie en snellere innovatie.”

“Dynatrace zet met toonaangevende oplossingen data om in antwoorden en actie”, zegt Frank Baars, Regional Director Benelux bij Dynatrace. “Het gebruik van Dynatrace met Event-Driven Ansible is daar opnieuw voorbeeld van. Door de nauwkeurige, op AI-gebaseerde antwoorden van Dynatrace uit te breiden naar het Ansible Automation Platform, kunnen onze klanten hun operationele efficiëntie vergroten en tegelijkertijd de prestaties, de betrouwbaarheid en de security van hun digitale diensten verbeteren.”

De integratiemogelijkheden van Dynatrace zullen binnen 90 dagen beschikbaar zijn voor klanten via de Red Hat Ansible Certified Content Collection. Op de website van Dynatrace is te lezen hoe tal van ’s werelds meest toonaangevende organisaties, waaronder Porsche Informatik en Abercrombie & Fitch, Dynatrace en Red Hat gebruiken om innovatie te versnellen en de bedrijfsresultaten te verbeteren.

Over Dynatrace

Dynatrace bestaat om software perfect te laten werken. Het unified software intelligence platform van het bedrijf combineert brede en diepe ‘observability’ capaciteiten en continue runtime applicatiebeveiliging met de meest geavanceerde AIOps om antwoorden en intelligente automatisering te bieden op basis van grootschalige data. Hierdoor kunnen innovators cloudoperaties moderniseren en automatiseren, sneller en veiliger software leveren en zorgen voor vlekkeloze digitale ervaringen. Daarom vertrouwen ’s werelds grootste organisaties op het Dynatrace platform om hun digitale transformatie te versnellen. Kijk voor meer informatie op https://www.dynatrace.com/.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht