Industry Wire

Geplaatst door Ebury

Ebury neemt deel aan Amazon’s Payment Service Provider Program

Amsterdam – Ebury, een van ‘s werelds grootste betaalplatformen, kondigt aan dat het deelnemer is van Amazon’s Payment Service Provider Program. Dit houdt in dat verkopers die gebruik maken van Amazon-sites betalingen kunnen ontvangen in verschillende regio’s en valuta’s via Ebury’s online platform. Het Programma is in 2021 door Amazon geïntroduceerd als onderdeel van de voortdurende inspanningen om de veiligste en meest betrouwbare marktplaats ter wereld te zijn voor zowel klanten als verkopers.

Amazon-verkopers kunnen nu gebruikmaken Ebury’s internationale rekeningen, waaronder lokale vreemde valutarekeningen in tien verschillende valuta’s waarmee verkopers geld in de lokale valuta kunnen ontvangen. Daarnaast kunnen verkopers gemakkelijk geld repatriëren terwijl zij hun valutarisico door middel van termijncontracten kunnen minimaliseren, met als resultaat meer prijsstabiliteit en -zekerheid.

Fernando Pierri, Chief Commercial Officer bij Ebury: “Onze deelname aan het Payment Services Provider Program is geweldig nieuws voor Ebury en Amazon-verkopers die gebruik willen maken van Ebury’s platform. Ebury biedt een ruim aanbod aan valutaopties met onze vreemde valutarekeningen, daarnaast kunnen wij onze klanten helpen bij het afdekken van hun valutarisico via termijncontracten. Deze voordelen in combinatie met ons team van specialisten en ons online platform geven e-commerce bedrijven het vertrouwen om te investeren in hun internationale uitbreiding, en zelfs in tijden van marcro-economische volatiliteit succes te boeken.”

Michel Post, Directeur van Ebury in Nederland: “De e-commerce markt groeit ontzettend snel en corona heeft deze trend alleen maar versterkt. Hierdoor is het voor Nederlandse bedrijven steeds eenvoudiger om producten ook in het buitenland te verkopen, vooral via marktplaatsen als Amazon. De financiële afhandeling van die omzet kan echter een uitdaging zijn, denk aan buitenlandse bankrekeningen en vreemde valuta. Ebury biedt hiervoor een flexibel pakket aan oplossingen, waardoor de klant lokaal in Nederland alles kan regelen en diverse marktplaatsen in binnen- en buitenland kan aansluiten. Met een simpele handeling kunnen verkopers nu via Ebury hun Amazon-opbrengsten in meerdere landen ontvangen. Daarnaast biedt Ebury ook diverse diensten voor de inkoop uit het buitenland, inclusief krediet en werkkapitaal, waarmee wij een totaalpakket voor de e-commerce ondernemer kunnen aanbieden.”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht