Industry Wire

Geplaatst door EPOS

EPOS introduceert de EXPAND Vision 1-webcamera 

Amsterdam, 19 mei 2022 – Het internationale audiomerk EPOS introduceert zijn eerste persoonlijke webcam, de EXPAND Vision 1. De EXPAND Vision 1 is ontwikkeld om de hybride werkplek compleet te maken en rekent af met veel voorkomende problemen bij virtuele vergaderingen, zoals slecht beeld, lange set-uptijden en geknoei met instellingen. Deze compacte, draagbare usb-webcam kan onder andere worden gebruikt in combinatie met Microsoft Teams en met Zoom. Dankzij de geïntegreerde lenssluiting hoeven gebruikers zich bovendien geen zorgen te maken over hun privacy.

lichtomstandigheden. Om de frustraties van slecht verstaanbare audio te voorkomen, beschikt de EXPAND Vision 1 over twee microfoons met ruisonderdrukking. Ze zijn ontworpen om alleen de stem van de gebruiker op te pikken en achtergrondgeluiden te negeren.

Efficiënt kabelbeheer
Het heen en weer pendelen tussen werkplekken en vergaderingen levert regelmatig vertraging op, omdat gebruikers hun apparatuur opnieuw moeten aansluiten en configureren. Om last-minute stress te voorkomen, zorgt de EXPAND Vision 1 via de meegeleverde USB-C kabel voor een snelle verbinding. Geen ingewikkelde set-ups en installaties, dus.

De USB-C kabel is bovendien ontworpen om het kabelbeheer efficiënter te maken en problemen met andere apparaten te voorkomen. Via het zwevende menu van de EXPAND Vision 1 kunnen gebruikers snel en gemakkelijk de beeldkwaliteit aanpassen, inclusief het gezichtsveld, de lichtsterkte en de kleur.

Wisselen tussen werk- en thuisscherm
De EXPAND Vision 1 heeft een geïntegreerde bevestigingsclip die op elke monitor past. De hoogte en hoek zijn instelbaar, zodat het beeld gecentreerd en consistent van kwaliteit blijft wanneer gebruikers wisselen tussen werk- en thuisscherm. De EXPAND Vision 1 is eenvoudig mee te nemen dankzij de draagbox.

Theis Mørk, VP Product Management, licht de nieuwe introductie toe: “Ons doel is om nieuwe Meeting Room-oplossingen en -technologieën te ontwikkelen die gebruikers en bedrijven helpen bij hun hybride manier van werken. Daarom vonden we het belangrijk om een persoonlijke vergadercamera in ons voortdurend groeiende productassortiment op te nemen. In het kielzog van het succes van de EXPAND Vision 3T kunnen de gebruikers met de EXPAND Vision 1 makkelijker dan ooit hun vergaderingen naar een hoger plan tillen.”

EPOS Meeting Room Solutions
Uit onderzoek van EPOS blijkt dat 95% van de moderne werknemers moeite heeft om zich te concentreren en doelmatig te functioneren in hybride vergaderingen. Daarom introduceert EPOS speciale oplossingen voor vergaderruimtes. Ze zijn ontworpen zodat gebruikers makkelijker een vergadering kunnen volhouden en voor optimale prestaties, zowel voor de mensen in de vergaderruimte als voor de collega’s die inbellen.

EPOS presenteerde de afgelopen weken meerdere nieuwe producten, waaronder de draagbare videobar (EPOS EXPAND Vision 5) en de tablet (EPOS EXPAND Control).

Over EPOS
EPOS is ontstaan uit de succesvolle joint venture tussen audiospecialist Sennheiser en de wereldwijd toonaangevende hoortechnologiegroep Demant. EPOS ontwerpt, produceert en verkoopt baanbrekende high-end audio- en video-oplossingen voor business professionals en serieuze gamers.

EPOS werkt altijd vanuit geavanceerde technieken en baanbrekende technologieën. Dankzij de ongeëvenaarde audio- en videoconnectiviteit kunnen business professionals beter communiceren en samenwerken – altijd, overal en op elk apparaat. EPOS audio is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en gemaakt voor ultiem comfort.

EPOS – eigendom van de Demant Group en gevestigd in het Deense Kopenhagen – bouwt voort op meer dan 115 jaar audio-expertise, is wereldwijd actief en heeft kantoren en partners in meer dan 60 landen.

Naast hoogwaardige audio- en video-oplossingen van eigen merk verkoopt  EPOS co-branded  EPOS I SENNHEISER producten in het kader van een handelslicentieovereenkomst met Sennheiser.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht