Industry Wire

Geplaatst door ESET

ESET behaalt hoogste waardering in Enterprise Endpoint Protection-test van SE Labs

Sliedrecht, 6 mei 2021 – ESET, een wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, heeft voor haar Endpoint Security-oplossing de hoogst mogelijke waardering verdiend in de SE Labs’ Q1 2021 Enterprise Endpoint Protection-test. ESET is voor de derde keer bekroond met deze AAA-award, nadat het eerder in zowel Q1 als Q3 van 2020 door SE Labs beloond werd met dezelfde erkenning.

Als onafhankelijk testbureau gericht op het verbeteren van informatiebeveiligingstechnologie, beoordeelt SE Labs producten en diensten die zijn ontworpen om aanvallen te detecteren en te beschermen tegen dreigingen. De organisatie testte tussen januari en maart 2021 negen endpoint-beveiligingsoplossingen om de doeltreffendheid van de producten bij het detecteren van en beschermen tegen bedreigingen in real time te evalueren. ESET Endpoint Security kreeg daarbij een totale nauwkeurigheidsclassificatie van 1.116, de op één na hoogste score (99%) van alle geteste beveiligingsoplossingen.

ESET Endpoint Security, ESETs oplossing die robuuste antivirus- en netwerkbeveiligingssoftware combineert om bedrijven optimaal te beschermen, werd tijdens het testproces onderworpen aan een mix van gerichte aanvallen en real-world openbare e-mail- en webbased-dreigingen. De resultaten tonen aan dat de oplossing consistent zeer effectief is in het blokkeren van kwaadaardige URL’s, het afhandelen van exploits en het correct classificeren van legitieme toepassingen en websites.

Michael van der Vaart, Chief Experience Officer bij ESET Nederland, reageert op de erkenning: “We zijn verheugd om voor de derde keer erkend te worden door SE Labs met een AAA award. De classificering van deze real-world test weerspiegelt onze inzet om zakelijke klanten te voorzien van het allerbeste op het gebied van preventie, detectie & response-oplossingen. De testwijze van SE Labs, met het gebruik van realistische aanvalsscenario’s, geeft onze klanten een goed beeld van onze voortdurende inspanningen om robuuste en betrouwbare producten te leveren die passen bij de toenemende complexiteit van het dreigingslandschap. In dit tijdperk, waarin cybersecurity steeds meer een topprioriteit is/moet zijn voor organisaties wereldwijd, zijn wij trots dat we onze gebruikers kunnen ondersteunen met onze toonaangevende technologie en services van de hoogst mogelijke kwaliteit.”

Lees verder voor meer informatie over ESET Endpoint Security.

Over ESET

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf uit de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Evoluerende bedreigingen vereisen een evoluerend IT-beveiligingsbedrijf dat veilig gebruik van technologie mogelijk maakt. Dit wordt ondersteund door ESETs R&D centra wereldwijd, die zich inzetten voor onze gezamenlijke toekomst. Ga voor meer informatie naar www.eset.com/nl of volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht