Industry Wire

Geplaatst door ESET

ESET Internet Security bekroond met AV-Comparatives’ Outstanding Product Award 

Sliedrecht, 25 januari 2021  – ESET, een wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, is bekroond met een Outstanding Product Award in de AV-Comparatives’ Public Consumer Main Test Series for 2020. ESET Internet Security werd beoordeeld door het gerenommeerde onafhankelijke testlab en behaalde in alle tests van AV-Comparatives het Advanced+ niveau.

In de ‘2020 Public Consumer Main Test Series’, heeft AV-Comparatives zeventien consumentenbeveiligingsproducten voor Windows aan een streng onderzoek onderworpen. Alle beveiligingsproducten werden getest op hun vermogen om zich te beschermen tegen realistische internetbedreigingen, malware te identificeren, zich te verdedigen tegen geavanceerde gerichte aanvallen en het vermogen om bescherming te bieden zonder pc’s te vertragen.

ESET Internet Security ontving naar aanleiding van deze tests niet alleen een Outstanding Product Award, maar ook de Gold Award for False Positives. De oplossing produceerde slechts vijf false positives en scoorde daarmee beter dan alle andere oplossingen. Daarnaast kreeg ESET Internet Security ook Silver Awards voor Malware Protection en Advanced Threat Protection.

Testers van de software waren onder de indruk van het gebruiksgemak van de oplossing en de overzichtelijke en gemakkelijk te navigeren interface. Ze prezen ESET Internet Security ook voor de praktische zoekfunctie van het instellingenvenster en het scala aan geavanceerde opties, evenals de veilige standaardinstellingen. Ze merkten op dat de real-time bescherming van het bestandssysteem gevoelig is en zeer snel reageert wanneer dat nodig is, en ze benadrukten de “uitstekende” helpfuncties.

In reactie op de resultaten zei Donny Maasland, CTO bij ESET Nederland: “Bij ESET zijn we toegewijd aan de bescherming van consumenten en hun data. Deze award is een bewijs van die toewijding. Om consumenten over de hele wereld te beschermen tegen cyber-risico’s, moet technologie gemakkelijk te implementeren en te navigeren zijn. We zijn er dan ook erg trots op dat ESET Internet Security erkend is voor haar gebruiksgemak. Nu technologie meer dan ooit tevoren veel ruimte inneemt in ons leven, brengt ESET de meest geavanceerde bescherming in balans met een intuïtieve interface, en deze resultaten weerspiegelen dit.”

Over ESET

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf uit de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Evoluerende bedreigingen vereisen een evoluerend IT-beveiligingsbedrijf dat veilig gebruik van technologie mogelijk maakt. Dit wordt ondersteund door ESETs R&D centra wereldwijd, die zich inzetten voor onze gezamenlijke toekomst. Ga voor meer informatie naar www.eset.com/nl of volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht