Industry Wire

Geplaatst door Flowmon Networks

Flowmon Networks in Gartner 2016 Magic Quadrant voor monitoring en diagnose netwerkperformance

Gartner heeft Flowmon Networks toegevoegd aan het ‘Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring & Diagnostics’ (NPMD). De reden daarvoor is Flowmon’s oplossing voor netwerkmonitoring en –diagnose.

Flowmon Networks is één van de weinige Europese leveranciers die dit jaar in het rapport staan gepositioneerd. “Wij vinden dat het voor elk technologiebedrijf in de wereld een voorrecht is om in een Gartner Magic Quadrant te worden opgenomen”, zegt Frank Dupker, Country Manager Benelux van Flowmon Networks. “Verder zijn wij trots op de progressie die de afgelopen jaren is gerealiseerd, welke in onze visie heeft geleid tot de opname in Gartner’s Magic Quadrant voor NPMD.”

Gartner Magic Quadrant is het resultaat van invloedrijk marktonderzoek in de IT-industrie. Het geeft technologie-inkopers een onafhankelijk marktinzicht om snel leveranciers te vergelijken. Gartner’s analisten beoordelen elke leverancier op basis van een duidelijk gedefinieerde onderzoeksmethode.

Flowmon is een uitgebreid platform voor het monitoren en beveiligen van netwerkverkeer. “Door de toenemende complexiteit van IT-omgevingen staan bedrijven voor een grote uitdaging”, vervolgt Dupker. “Flowmon helpt hen meer grip te krijgen op IT-assets, door het netwerkverkeer op een geavanceerde manier inzichtelijk te maken. Op basis van de feedback van klanten en partners werken wij aan het verder innoveren van Flowmon’s technologie om onze oplossing eenvoudiger in gebruik en aanschaf te maken. De toevoeging in Gartner’s Magic Quadrant bevestigt dat wij de juiste weg zijn ingeslagen.”

Tools voor het monitoren en diagnosticeren van de netwerkperformance, helpen IT-afdelingen om de prestaties van hun netwerk, applicaties en infrastructuur te begrijpen. Om operationele issues op te lossen en verder te optimaliseren. Volgens Gartner: “Deze markt is een snelgroeiend segment van de grotere netwerkmanagementmarkt. Gartner schat de omvang van de zogeheten NPMD-tool market in op $1.1 miljard, met een gemiddeld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10.0%.“

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht