Gerard Piqué te zien in nieuwste online video Costa Crociere

Amsterdam, 19 juni 2017 – Costa Crociere lanceert een nieuwe internationale internet- en socialmediacampagne. En daarin schittert niemand minder dan Gerard Piqué, verdediger bij FC Barcelona en het Spaanse nationale elftal. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn partner en de ster van de vorige twee campagnes, zangeres Shakira.

In de video zien we hoe Piqué een typische dag aan boord van een Costa Crociere-schip beleeft, van ochtend tot zonsondergang. In de allereerste mannequin challenge die is opgenomen op een cruiseschip, geniet hij van het uitzicht, ontspant hij in de Samsara Spa, en sluit hij de dag af in de bar. Naast de Spaanse voetballer figureren er nog zo’n honderd mensen in de video, die is opgenomen op de Costa Diadema – het vlaggenschip van de vloot van Costa. Benieuwd? De video is te zien via www.costacrociere.nl en op de socialmediakanalen van Costa Crociere, waaronder de Facebookpagina.

“Met deze socialcampagne geven we de kijker een kijkje in het leven aan boord van onze schepen. Zo kan iedereen die met ons op vakantie wil zelf zien wat we allemaal te bieden hebben. Met zijn open houding en vrolijke karakter past Gerard Piqué perfect bij onze sfeer aan boord, en is hij de aangewezen persoon om de kijker mee te nemen aan boord”, zegt Luca Casaura, senior vicepresident Global & Strategic Marketing van Costa Crociere.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug