Industry Wire

Goedkoopprinten start met affiliate marketing

UDEN, 20150407 — Goedkoopprinten.nl, een webwinkel in online print supplies, is onlangs gestart met een nieuw promotieprogramma; Affiliate Marketing. Dit is een vorm van marketing die steeds meer in opkomst is.

Een nieuwe vorm van internetmarketing
Affiliate is een vorm van online marketing. Dit soort marketing heeft te maken met 2 partijen. Enerzijds de adverteerders, die producten of diensten aanbieden op internet, meestal in de vorm van een webwinkel. Anderzijds de personen en bedrijven, die de adverteerders helpen bij het krijgen van meer klanten. Deze groep noemt men Affiliates. Bij Affiliate Marketing belonen adverteerders hun affiliates voor de verkopen of lidmaatschappen die via de affiliates zijn binnengekomen. Affiliates verdienen deze beloningen door onder andere advertenties of links op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop volgt, ontvangt deze persoon hiervoor een vergoeding van de adverteerder.

Het affiliate programma van goedkoopprinten.nl
Goedkoopprinten.nl maakt affiliate mogelijk door middel van haar unieke klanten promotieprogramma. Hoe dat werkt? Simpelweg door teksten en links te plaatsen op een website. Wanneer een gebruiker op een van deze links klikt worden ze doorverwezen naar de site van goedkoopprinten.nl. Het affiliate programma volgt vervolgens de activiteiten van de gebruiker. Wanneer volgt er dan een beloning? De affiliates krijgen een beloning wanneer de bezoeker over gaat op een aankoop.

Met affiliate marketing is het ook mogelijk meerdere personen affiliate te maken, ook hiervoor is altijd een beloning weggelegd. Even een voorbeeld: 1 persoon maakt 5 mensen uit zijn of haar vriendenkring of familie ook affiliate en die 5 mensen maken er ook 5 en het gaat zo steeds door tot aan 7 lagen, dan wordt de kring waar deze persoon commissie over heeft steeds groter en wordt het bedrag ook hoger. Met deze manier van marketing wordt er dus voor gezorgd dat meerdere partijen reclame maken voor een bedrijf.

Over goedkoopprinten.nl
Goedkoopprinten.nl is een webshop die online printer supplies verkoopt. Ze hebben inmiddels al 10 jaar ervaring in dit vakgebied en groeien steeds verder uit. Zo hebben ze ook hun huismerk voor printer supplies gelanceerd. Door het inzetten van Affiliate Marketing, kan iedereen vanaf nu profiteren van dit groeiende succes!

Meer informatie over dit programma, vindt u op de pagina van goedkoopprinten.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht