Industry Wire

Geplaatst door Fotofabriek

Groningse webshop voor fotoboeken beste uit de test

De kenners van tipsfotoboekenmaken.nl hebben de afgelopen maanden 33 aanbieders van fotoboeken getest op maar liefst 170 verschillende criteria. Met een score van 88/100 komt het Groningse Fotofabriek.nl voor het negende jaar op rij als grote winnaar uit de test. Niet alleen op betaalbaarheid, ook op service scoort de webshop het hoogst.

Sinds 2009 stelt tipsfotoboekenmaken.nl ieder jaar de grootste onafhankelijke online fotoboeken test op om inzicht te krijgen in de grote verschillen tussen verschillende aanbieders. Voor deze test worden er door verschillende ‘mystery shoppers’, met dezelfde foto’s, fotoboeken bij alle aanbieders besteld. Daarbij nemen ze 170 verschillende criteria in acht, waaronder kwaliteit, prijs, service, software en levertijd. Fotofabriek.nl scoort dit jaar voor de negende keer op rij het best.

“We zijn ontzettend trots op het feit dat we voor de negende keer dit prachtige resultaat bereikt hebben!” aldus Stephan de Vries, algemeen directeur bij Fotofabriek. “Ook zijn we erg blij met het feit dat ons nieuwe product Grønn een speciale vermelding kreeg in het juryrapport. Het is goed om te zien dat ons initiatief om te blijven innoveren en verduurzamen loont.” Dit nieuwste fotoboek van de webshop heeft duurzaam productieproces en is speciaal vervaardigd van gerecyclede materialen en ongebleekt papier zonder chemicaliën. De naam Grønn verwijst niet alleen naar het Deense woord voor ‘groen’, het is ook een knipoog naar de Groningse hoofdstad waar fotofabriek.nl gevestigd is.

zie www.fotofabriek.nl voor meer informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht