Horeca Nederland moet noodgedwongen AI omarmen

De Nederlandse horecasector staat onder druk. Verhoogde btw-tarieven, terugbetalen van overheidssteun, strengere regelgeving en stijgende kosten, zoals hogere CAO- en inkoopkosten na Prinsjesdag, dwingen ondernemers om creatief en efficiënt te zijn om te blijven bestaan. Terwijl de marges krimpen en het diverse en levendige horecalandschap van Nederland onder druk komt te staan, wordt het omarmen van nieuwe technologieën cruciaal.
Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam, dé toonaangevende horecabeurs van Nederland, introduceert Tippr een baanbrekende AI-gestuurde app die fungeert als een persoonlijke assistent voor horecaondernemers. De lancering vindt plaats op 23 september om 12:30 uur in hal 4 bij de Netwerklounge.
Deze innovatie biedt toegang tot de nieuwste trends, recepten en antwoorden op alledaagse horecavragen. Deze digitale assistent stelt ondernemers in staat efficiënter te werken en vermindert de tijd die wordt besteed aan het zoeken naar informatie, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: ondernemen, gastvrijheid en innovatie.
“Onze dienstverlening is ontworpen om horecaondernemers weer plezier te laten beleven aan hun werk,” zegt Colin Westerwoudt, oprichter van Tippr. “Met onze AI-gestuurde persoonlijke assistent hebben ondernemers altijd een slimme hulp in hun zak, die hen ondersteunt bij alle aspecten van hun bedrijf.”
Het is vijf voor twaalf in de Nederlandse horeca!
De introductie van Tippr’s nieuwe innovatie komt precies op het juiste moment, nu de sector voor grote uitdagingen staat. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie, biedt de app een oplossing die ondernemers helpt om tijd te besparen, kosten te verlagen en hun bedrijfsvoering te optimaliseren, waardoor ze opnieuw plezier kunnen vinden in het ondernemen.
“Het zijn zeker ook innovaties zoals Tippr AI die ervoor zorgen dat een professioneel platform voor de horeca, zoals Gastvrij Rotterdam, relevant blijft voor de branche. De vakbeurs is een belangrijk jaarlijks oriëntatiepunt voor ondernemers en managers in de horeca. Veel van hen zoeken naar de kansen die AI ze kan bieden en naar informatie waar ze waakzaam voor moeten zijn. Mooi dat we om die reden de lancering van Tippr AI op maandag kunnen faciliteren,” zegt Robert Melaard, initiatiefnemer en organisator van Gastvrij Rotterdam.
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.