Industry Wire

Geplaatst door LEF m&e

Huawei prijst LEF m&e met Outstanding General Business Development 2015 award

Eede, 2 november 2015 – precies een week geleden reikte Huawei tijdens de jaarlijks terugkerende Partner Convention in Düsseldorf, een twintigtal awards uit aan West-Europese partners. LEF marketing & events werd verrast met een Outstanding General Business Development award.

De samenwerking tussen Huawei en LEF m&e is net gestart. Sinds maart dit jaar is het Zeeuwse marketing en eventsbureau betrokken bij de marketingactiviteiten van de Chinese ICT-leverancier. In korte tijd werkte het bureau aan vier grote evenementen. Het eerste evenement en bijbehorend gala, werd binnen drie maanden na kennismaking gerealiseerd. Deze razendsnelle werkwijze werd afgelopen maandag bekroond met een award.

Esther Westerweele, Directeur LEF m&e: “Deze award onderstreept onze werkwijze. Wij zetten ons honderd procent in voor iedere nieuwe samenwerking, dus ook voor Huawei. Huawei gaat de laatste jaren als een speer en krijgt steeds meer voet aan de grond in zowel de business- als consumentenmarkt. Wij helpen Huawei met het ontwikkelen van events waarmee het partnernetwerk in West-Europa kan worden versterkt”. In totaal reikte Huawei een twintigtal awards uit, de Outstanding General Business Development award was voor LEF m&e gereserveerd. “Wij zijn ontzettend trots op deze titel” aldus Westerweele.

Onlangs werkte LEF m&e samen met Huawei aan verschillende grote events waaronder de Partner Conference met bijbehorend gala in, de Huawei Cloud Conference in München, de Railway Summit in Parijs, een Vodafone meeting in Düsseldorf, de Professional Service Summit in Geneva, stand en gold sponsorship op VMworld in Barcelona. Op dit moment wordt er gewerkt aan het CIO event en het Huawei Networking event in Lissabon.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht