Industry Wire

Geplaatst door Sforza

Judith Bolk-van Schaik nieuwe managing partner bij Sforza Nederland

Judith Bolk-van Schaik is per 1 april de nieuwe manager van de Salesforce unit binnen Sforza Nederland. In deze functie zal zij het gezicht worden van de Nederlandse Salesforce unit binnen Sforza International.

Judith Bolk-van Schaik is sinds begin 2011 in diverse rollen betrokken geweest bij een groot aantal Salesforce trajecten. In 2015 is zij gestart bij CRMWaypoint dat een jaar later overgenomen werd door Accenture, alwaar zij de rol van senior manager vervulde. Judith heeft zich gedurende haar carrière altijd gericht op de realisatie van business doelstellingen middels nieuwe technologieën.

“De aanstelling van Judith Bolk als nieuwe managing partner voor onze Salesforce tak zorgt voor een versteviging van de kennis binnen deze afdeling en maakt ons klaar voor sterke strategische groei binnen een aantal doelbranches, waaronder de Healthcare branche, rental & service economy en de mobility branche in Nederland”, aldus Gerjan Schijlen, managing director van Sforza International.

Na het vertrek van de vorige manager had managing partner Oscar Vandeberg sinds juli 2018 de rol van manager ad interim op zich genomen. Oscar Vandeberg zal zich nu verder focussen op de uitbouw van onder andere de Nederlandse infrastructuur tak binnen Sforza.

Sforza, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in hartje Maastricht, is een adviesorganisatie in de wereld van mens en gezondheid. Sforza bestaat uit meer dan 200 IT specialisten die beschikken over expertise op het gebied van ERP, Salesforce, Infrastructure en Security.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht