Industry Wire

Geplaatst door Koopman

Koopman Logistics Group wint innovatie-award

Koopman Logistics Group BV heeft The Innovation Manager-award, afgekort TIM, gewonnen. De award, die wordt uitgereikt door ICT Media, beloont innovatieve projecten op IT-gebied in Nederland. Koopman is een logistieke dienstverlener in onder meer de automotive-sector, die met blockchain-technologie een distributed ledger voor de automotive supply chain ontwikkelde.

Transparantie
IT-manager Peter Oosterhoff licht toe: “Het doel was vereenvoudiging, transparantie en het voorkomen van fraude binnen de supply chain, die bestaat uit verladers, op- en overslagbedrijven, vervoerders en autodealers. Het initiatief wordt mogelijk als een onafhankelijk platform in de markt gezet”. IBM levert daarbij de technologiekennis. “Samen brengen ze de logistieke keten in beweging en lossen ze wezenlijke uitdagingen op”, aldus de jury. Dit meest innovatieve partnership werd beloond met een mediacampagne door ICT Media ter waarde van 7.500 euro.

Integratie
Jon Kuiper, CEO van Koopman Logistics Group, is trots op het winnen van de prijs: “Deze prijs bevestigt onze positie als professionele dienstverlener die waarde creëert voor haar klanten door middel van innovatieve digitale oplossingen.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht