Industry Wire

Geplaatst door Leadgate Europe

Leadgate Europe benoemt Jordi Lingen tot Managing Director

IT online marketing agency Leadgate Europe benoemt Jordi Lingen tot Managing Director. Leadgate Europe biedt IT-, Tech- en SaaS-organisaties online marketing-as-a-service oplossingen op het gebied van marketingstrategie, online advertising, website-optimalisatie, marketing automation, social selling automation en contentmarketing.

Jordi Lingen (29) heeft de afgelopen 10 jaar zijn kennis en expertise opgedaan bij verschillende online marketing- en IT-organisaties. Jordi is sinds 2016 werkzaam bij Leadgate Europe en heeft zich vanuit zijn online advertising specialisme weten op te werken tot Director of Operations en nu tot Managing Director. Huidig Managing Director Hugo van Diepen blijft actief betrokken bij Leadgate Europe, maar zal gaan opereren als Managing Partner bij moederorganisatie Funnel Group.

Hugo van Diepen: ‘Bij Leadgate Europe vinden we het erg belangrijk om onze mensen onbeperkt door te kunnen laten groeien. Jordi is duidelijk het allermooiste voorbeeld hiervan! Hij is ongekend ambitieus, heeft veel talent en heeft tegelijkertijd ook duidelijk laten zien dat hij alles heeft wat een Managing Director nodig heeft. Hij is communicatief sterk, heeft een groot moreel kompas, loopt niet weg voor een uitdaging en de medewerkers hebben een sterk vertrouwen in hem. Ik geloof dat we met Jordi iemand hebben die onze organisatie naar ongeëvenaarde hoogtes kan brengen.’

Jordi Lingen: ‘Ik ben ontzettend trots en vind het erg bijzonder om leiding te gaan geven bij het bedrijf wat vanaf de eerste dag in me geloofd heeft en me nu zelfs de kans geeft om dit nog verder door te trekken. Ik kijk er naar uit om samen met onze teams onze klanten steeds weer beter te voorzien van een optimale invulling van hun online marketing.’

Over Leadgate Europe
Leadgate Europe is hét data-driven online marketingbureau met volledige focus op IT-organisaties. Ons team van online marketingspecialisten heeft een achtergrond in IT en weet hoe zij deze kennis kunnen combineren met succesvolle online marketingcampagnes voor jouw IT-bedrijf. Ons doel is om jouw online marketing meetbaar beter te maken door jouw eigen data inzichtelijk te maken via de Online Marketing Funnel en de leadflow te optimaliseren. Wij bieden onze online marketing-as-a-service abonnementen aan voor een vaste prijs per maand met daarin een keuze uit diverse online marketing specialisaties: marketingstrategie, online advertising, website-optimalisatie, marketing automation, social selling automation en contentmarketing.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht