Industry Wire

Geplaatst door Thuiswinkel.org

Leer alles over de Nederlandse e-commercemarkt

Gaan de online consumentenbestedingen in 2016 de magische grens van 18 miljard overschrijden? Die voorspelling doet de Ecommerce Foundation in haar nieuwste rapport met de Nederlandse e-commercecijfers van 2015 en een forecast over 2016. Wil jij alles weten over de Nederlandse e-commercemarkt? Download dan gratis de light version.

Wist jij dat Nederland een van de hoogste Logistical Performance Indexes heeft van Europa? Alleen Duitsland scoort beter op onder andere logistieke efficiëntie, kwaliteit van de infrastructuur en logistieke diensten. Deze en andere informatie vind je in de nieuwe ‘landenrapporten’ van de Ecommerce Foundation. De rapporten staan boordevol feiten en cijfers over de e-commercemarkt van een bepaald land. Ook kun je handige tips en tricks vinden over de bevolking, (online) zakendoen en wet en regelgeving.

De komende weken lanceert de Foundation geregeld nieuwe rapporten. Leden van Thuiswinkel.org kunnen de full versions van de landenrapporten gratis downloaden via Mijn Account. Ben je geen lid van Thuiswinkel.org? Download dan de light version gratis via de EcommerceWiki of word lid van Thuiswinkel.org!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht