Industry Wire

Geplaatst door NETWORKLINK

Lorraine den Bieman nieuwe Partner bij Networklink

Lorraine den Bieman is per 1 oktober gestart als partner bij NETWORKLINK. Zij richt zich vanuit NETWORKLINK op het verbinden van opdrachtgevers en interim professionals én de groeiambities van het bedrijf.

De kersverse partner brengt ruim 14 jaar ervaring als consultant en commercieel manager mee. Lorraine is de afgelopen jaren in zowel in vaste als in interim rollen werkzaam geweest bij onder andere Sanoma, PostNL, bol.com en Hearst Magazines, altijd met een focus op innovatie en groei van producten en diensten.

Gijs Mul, Managing Partner Networklink; “Ik ben blij dat Lorraine zich aansluit bij Networklink. Onze visie op Networklink en onze groeiambities met Networklink sluiten heel goed aan. En met Lorraine haar ervaring in de ontwikkeling van succesvolle producten en diensten verwacht ik dat zij een grote bijdrage gaat leveren aan het verder ontwikkelen van onze organisatie. Waarmee wij voor onze partners én interim professionals nog meer impact kunnen maken”.

Networklink verbindt sinds 2017 opdrachtgevers met interim professionals. Met als doel een gespecialiseerde link te creëren tussen de beste digital professionals en organisaties die online willen groeien en ontwikkelen.

Zij geloven in een persoonlijke aanpak. Naast hun jarenlange ervaring op het gebied van digitale specialismen, vinden zij het belangrijk mensen en bedrijfsculturen te doorgronden. Door waarden en persoonlijke drijfveren goed te matchen gaan zij langdurige relaties met opdrachtgevers aan om met de juiste specialisten impact te creëren en groei te realiseren.

Networklink werkt voor corporates zoals bol.com, ANWB, Leaseplan Digital, PON, Heineken en ook voor scale-ups als Eurail.com en Storytel.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht